Chinees-Indisch (1)
Ospel (1)
Riethoven (2)
Meer...9 niet getoond
Maarheeze
Maarheeze biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Internationaal en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Maarheeze? De populaire restaurants in deze maand zijn Kings Garden, Borgondia en De Ark.
“Nieuwste aanwinsten in Maarheeze”
- 1. Borgondia
- 2. El Fijo
- 3. Chapeau
- 4. De Ark
- 5. Kings Garden
- 6. Restaurant Sphinx Maarheeze
- De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50
Recente meningen van restaurants in Maarheeze
Borgondia
Onlangs een Bourgondische proeverij gehad bij Borgondia. Borgondia is meer dan een eetcafé, misschien volgens sommigen nog geen restaurant maar het leunt er zeker tegen aan. Heerlijk gegeten en gedronken. Bediening is prima. Aankleding van de zaak ook. Ik zal er zeker nog een terug komen.
Goed 2012-01-27 door johnaarts
De Ark
De Ark is vooral erg goedkoop met dito kwaliteit: doorgekookte groentes, lauw opgeserveerd,de gebakken aardappels hebben waarschijnlijk eerst op het bord van de buren gelegen. Het "champagne"ontbijt is bedroevend: suikerwater met bubbels met klamme boterhammen en derde rangs vleeswaren. Kortom : indien u een "gaarkeuken" ervaring wilt hebben tegen een lage prijs is dit een aanrader. Voor alle anderen:...
Slecht 2012-01-08 door rribbers
De Ark
Omdat ik mijn vrouw wilde verrassen belde ik de Ark om een tafel voor 2 te reserveren. Word ik afgesnauwd dat reserveren op vrijdag niet kan. Punt. Loopt u maar gewoon binnen. Met enige reserve die avond toch naar binnen gelopen. Volle bak. Word ik weer afgesnauwd dat we "zeker een uur moeten wachten". Niet vriendelijk naar de bar gewezen...
Slecht 2011-08-13 door markniessen
Restaurant Sphinx Maarheeze
Ik heb hier al meerdere malen afgehaald (de grote Sphinx schotel is aan te raden maar eigenlijk iets teveel voor 2 personen met gemiddelde honger). Gisteren nog eens in het restaurant gegeten. De bediening was net, correct en het eten was snel klaar (en bijna alle tafels waren bezet). Bij een mix-schotel waren de smaken van de verschillende vlees-gerechten goed...
Goed 2011-08-01 door MADpalace
Kings Garden
Hier onlangs een chineese rijsttafel voor 4 personen afgehaald. Smaak was goed. Bediening was goed. Hoeveelheid was meer dan goed. Prijs was iets hoger dan gewend (van andere chineese restaurants in de regio).
Goed 2010-08-17 door MADpalace