Algemeen (1)
Kockengen (1)
Meer...22 niet getoond.Restaurants in Loosdrecht - Vis
Sorteren op:
Loosdrecht
Loosdrecht biedt 24 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Loosdrecht? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Drechthuis, Fitou en Restaurant Amice.
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Loosdrecht
Restaurant Porto
Locatie is fijn. De rest oprecht dramatisch en ik ben niet zo kritisch. Het ruikt naar oud frituur. Bediening is een absolute ramp. Weten niet wat afruimen is en zetten gewoon je borden op gore tafels. Ze vergeten 25% van je niet complexe bestelling en laten je rustig met half gevuld terras een half uur wachten. Eten?: carpaccio was rosbief met truffeldressing...
Slecht 2012-05-26 door Dickie
Eetcafé de Eend
Gisterenavond verrassend lekker gegeten met kids en oma. Niet héél bijzonder, maar gewoon: lekker en goed, zeker in verhouding tot de prijs. Iedereen was tevreden, ook over de vriendelijke bediening. We komen zeker nog een keer terug.
Goed 2012-05-18 door anne8
De Otter
Goed, Attente bediening, goede prijs-prestatie verhouding en gewoon ook goed gegeten. Hoewel de kalfssucade en croute mij persoonlijk wat tegenviel, maar verder was iedereen tevreden
Goed 2012-05-16 door Henk-en-gezelschap
Restaurant Porto
Het vernieuwde Porto is een verassing! We worden hartelijk ontvangen. Het eten is prima! Als voorgerecht een salade nicoise en een carpaccio van gegrilde ossenhaas verrukkelijk!! Buiten de kaart om als hoofdgerecht een saté van ossenhaas super van smaak! Kortom een aanrader! Loosdrecht heeft er weer een goed restaurant bij! Nu nog wachten op de zomer want Porto heeft een...
Goed 2012-05-11 door Yvonchristina
Restaurant Amice
We werden op een nogal negatieve klagerige houding afgeserveerd toen we op koninginnedag dachten eens heerlijk bij Amice te gaan lunchen. De gastvrouw heeft wob een slechte beurt gemaakt!
Slecht 2012-05-07 door leonb