Argentijns (1)
Hollandsche Rading (4)
Kockengen (1)
Meer...23 niet getoond
Loosdrecht
Loosdrecht biedt 23 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Loosdrecht? De populaire restaurants in deze maand zijn Brasserie De Daemes, Fitou en Het Drechthuis.
“Lekker eten in Loosdrecht”
- Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35, - Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - En Verre
Steak & ribs - all you can eat - malse bavette steak en verschillende spareribs voor €25,50 p.p. - geldig op 29 februari
Recente meningen van restaurants in Loosdrecht
Het Drechthuis
We komen hier graag. Zowel het eten als de service/bediening zijn gewoon goed. Lucienne en Dennis blijken al een aantal jaren in staat met vriendelijke en betrokken personeel een uitstekend product te bieden. 's Winters is dat alleen in het weekend (vrijdag-zondag). Dat "Het Drechthuis" niet aan de openbare weg ligt, maar op Rekreatiecentrum Mijnden, hoeft geen enkele belemmering...
Uitstekend 2012-01-25 door Kees Hordijk
Brasserie De Daemes
Ik en mijn vriendin hebben gisteravond bij deze brasserie gegeten en het overtrof alles! Hier weet men echt wat gastvrijheid is en zeker wat koken betreft! Wat hebben wij uitmuntend zitten smullen en genieten van het mooie menu wat aangeboden werd als 4=2 of 2=1 Wat inhoudt dat de 2e persoon eigenlijk voor niets eet en dat voor zo'n prijs,...
Uitstekend 2012-01-22 door Proever20216
Fitou
Het eten was heerlijk. De Sommelier deed erg zijn best maar kwam met een vreselijk smerige wijn aanzetten. Wat ermee gebeurd was weet ik niet maar het smaakte niet goed. We keregn daarna wel een goede nieuwe wijn. De bediening was traag. we hebben lang op ons eten zitten wachten. Tot slot de informatie op de website klopte niet met...
Redelijk 2012-01-21 door Barni
Argentinos
Alles was heerlijk! We waren met 4 personen en hadden allemaal een ander voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Er was veel zorg aan de opmaak van de gerechten besteed. Het vlees was uitstekend! Heel zacht en mals en heerlijk gekruid. Dat vonden we allemaal.ook de huiswijn was erg goed. Dit restaurant staat in onze top 5 voor het heerlijke eten.
Uitstekend 2012-01-03 door Lauri-26
Bar-bistro 't Bruggetje
Afgelopen vrijdag 7 December gegeten bij Bar bistro het bruggetje. Was een speciale avond met Aziatisch eten maar dat was superrrrrrrrrrrrr. Ook de bediening was top werden allemaal netjes ontvangen bij de deur en naar ons tafeltje gebracht. We komen er vrij veel en eten is altijd heerlijk. Elk seizoen weer een vernieuwde kaart met lekker eten, We komen graag weer terug
Uitstekend 2011-12-11 door mulderutrecht