Eetcafé (2)
Groenekan (3)
Meer...33 niet getoond.Restaurants in Loenen a/d Vecht - Wereldkeuken
Sorteren op:
Loenen a/d Vecht
Loenen a/d Vecht biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Europees en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Loenen a/d Vecht? De populaire restaurants in deze maand zijn 't Amsterdammertje, Tante Koosje en Eetcafé de Heeren.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag
Recente meningen van restaurants in Loenen a/d Vecht
Eetcafé de Heeren
Een fijn plekje, vriendelijke bediening, terras in de zon (als die schijnt), prima kaart, afwisselende gerechten buiten de kaart om en niet duur. Kortom: wij komen hier zeer regelmatig, zijn nooit teleurgesteld en vinden het een aanrader!!
Goed 2012-05-14 door A.R.M.
Tante Koosje
Begrijp echt niet waar de negatieve meningen op gebaseerd zijn. Vriendelijke bediening en top eten. Ster meer dan waard!
Uitstekend 2012-05-09 door Edward1966
't Amsterdammertje
Begint al met het sufgedraaide praatje van de ongeinteresseerde patron en ook de bediening is afstandelijk, bijna onvriendelijk. Eten is zeker niet spectaculair en te duur voor wat je krijgt. Als je een van de laatsten bent zit je tussen afgehaalde tafels met alleen een wit tafelkleed, niet dat ze daarvoor gezellig aangekleed zijn! Dit restaurant is geen ster waard....
Matig 2012-05-09 door Edward1966
Tante Koosje
We hebben heerlijk gegeten. Wer hadden een menu en dat valt wel eens tegen, maar daar was echt niks op aan te merken. Wat echt heel erg jammer was, is dat we een uur en een kwartier op het hoofdgerecht moesten wachten. Daar hebben we naar gevraagd en werd nauwelijks op gereageerd. Wel kregen we de koffie cadeau, maar dat...
Redelijk 2012-04-13 door Proever17492
't Amsterdammertje
Na een goede ervaring tijdens de restaurantweek een keer teruggekomen naar het Amsterdammertje. We werden zeker niet teleurgesteld. Wederom een top ervaring! Bedankt!
Uitstekend 2012-04-10 door Mirtem