Lisse

Lisse biedt 26 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Lisse? De populaire restaurants in deze maand zijn Il Mulino, De Vier Seizoenen en LiZz.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Lisse”

Video van een restaurant in en om Lisse

Restaurant video van Hasekura

Recente meningen van restaurants in Lisse

Dragon Town

de afgelopen jaren diverse keren met verschillende gezelschappen bij Dragon Town gegeten. Altijd prima en onze gasten sluiten zich hier allemaal bij aan. Op zondag, ook vanwege de afhaal, moet je wel wat geduld hebben, maar dat loont zeker de moeite. Voor ons zijn de tippan menu's helemaal top en leuk om met een groep samen te nuttigen.

Uitstekend 2012-03-18 door pauldaas

De Buren

Prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend. Daarnaast doet de hartelijke bediening echt zijn/haar best het je naar de zin te maken. Vraag naar de wijnkaart. Meest voortreffelijke wijnen voor een redelijk bedrag. Wij komen graag bij de Buren

Goed 2012-03-15 door miekearien

De Buren

Laatst met ruim 10 man gegeten in dit restaurant. Helaas was er geen erwtensoep, maar toch was er een heerlijk alternatief. Goed snel bediend, geen problemen verder. Heerlijk gegeten van de buren sate, ook de visgerechten zien er verzorgd en lekker uit. Witte en Rode huiswijnen zijn ook van een goede kwaliteit. Kortom, lekker goedkoop, gezellig eettentje! Ik ga zeker...

Uitstekend 2012-03-15 door rick6

Restaurant-Bar De Engel

Dit is een eetgelegenheid waar zowel aan de bar (rumoerig) als in een eetzaal (kaal aangekleed) kan worden gegeten. Het eten is redelijk. Vooral de all-you-can-eat spare ribs waren goed. Bediening is vriendelijk.

Redelijk 2012-03-06 door tamerlane

Pannenkoeken restaurant Vrouw Holle

Op mijn vraag of er pannenkoeken gemaakt kunnen worden van tarwevrij meel, kreeg ik het advies om mijn eigen bakmeel mee te nemen en daar zou dan een pannenkoek van gemaakt worden. Zo gezegd zo gedaan. Ik heb bij de Vomar een pak Schar broodmeel gekocht en daar heeft de kok van Vrouw Holle een superlekkere pannenkoek van gebakken!! Dus...

Goed 2012-02-25 door lenie1