Bbq, Grill (2)
Leiderdorp (14)
Leimuiden (3)
Meer...20 niet getoond
Lisse
Lisse biedt 27 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Lisse? De populaire restaurants in deze maand zijn Il Mulino, LiZz en Den Ouden Heere.
“Lekker eten in Lisse”
- 8. Het Lisser Spijshuis
- 9. Bodega Bodega
- 10. Steakhouse De Beleving
- Mi Fusion
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50.
Recente meningen van restaurants in Lisse
LiZz
Erg lekker gegeten. Het voorgerecht en hoofdgerecht was erg smaakvol en mooi opgediend. De bediening is erg vriendelijk en vlot. Een goed idee om een oud station een nieuwe functie te geven.
Goed 2012-01-30 door Azoren
Dragon Town
Uitstekend restaurant al jaren. Nu hebben ze wat nieuws : een culinaire proeverij. DD.m.v. kleine hapjes maak je kennis met de Chinese keuken. Een feestje.
Uitstekend 2012-01-25 door Tipster
Basso brasserie & zalen
vorige week vrijdag met vriendinnen wezen eten bij BASSO. prachtige tent en ongedwongen sfeer. we hebben heerlijk gegeten en ook nog een leuke borrel avond eraan overgehouden. basso veranderd vrijdag en zaterdag na 12 uur namelijk in een super leuke kroeg. de eigenaar verdween achter de draaitafels en we hebben nog staan dansen ook!! echt een aanrader!!
Uitstekend 2012-01-23 door daisy5
De Vier Seizoenen
Er was mij gezegd: het beste restaurant van Lisse. Ik denk dat dat klopt. 5 Gangen surprisemenu met mooie heerlijke gerechtjes. Passend wijnarrangement met dito wijnen. Jonge informele bediening. Een leuke geste naar mijn jarige vriendin. Niet goedkoop, maar absoluut value for money.
Uitstekend 2012-01-13 door ruudz
Pannenkoeken restaurant Vrouw Holle
Gewoon erg veel waar voor je geld!Lekkere pannenkoek gegeten ( Boeren ) Zelf had ik de tournedo, welke heel goed gebakken was en heerlijk smaakte. Bediening was vriendelijk. Hier komen we zeker terug. Marcel
Goed 2012-01-13 door Proever2154