Internationaal (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Brummen (8)
Buurse (1)
De Heurne (1)
Meer...41 niet getoond.Lievelde
Lievelde biedt 2 restaurants.
- Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Lievelde
Erve Kots
Erve Kots is in rap tempo zelf bezig er voor te zorgen , dat je absoluut niet meer terug komt..Dom hoor , eerst begonnen met kleinere borden voor de pannekoeken,dan hing de pannekoek over de rand,leek hij tóch nog groot.[ja,ja,] nu is het een pannekoekje met een diameter van 26 cm ,met ook nog een hap aan de zijkant eruit ,een besteld...
Slecht 2012-02-21 door isolde
Erve Kots
Treurig hoe ongastvrij dit restaurant geworden is. Slechte bediening, pannenkoekenbuffet met nauwelijks keuze en wat men hier toetjes durft te noemen is een schande. Echt een enorme aanfluiting! Voorbijrijden deze tent!
Slecht 2011-12-29 door Primula1
Restaurant Reijrink
Als ik in de regio ben doe ik niets liever dan bij Reijrink te dineren. De groentebouillon is legendarisch en al jaren van dezelfde constante kwaliteit. Ook een klassieker zijn de heerlijke en verse in roomboter gebakken slibtongetjes. Neem daarbij de vriendelijke en correcte bediening en het prettige warme interieur en je hebt een toptent! Om nog regelmatig terug te...
Uitstekend 2010-03-03 door BVE Utrecht
Erve Kots
Slechte bediening, we hebben hier twee uur gezeten, maar geen ober die kwam om drinken te brengen. Nadat we drie keer een bestelling hadden opgegeven die maar niet gebracht werd, zijn we weer huiswaarts gegaan.
Slecht 2009-11-02 door Mark9595
Erve Kots
in dit pannenkoekenrestaurant werden ons 2 verbrande pannenkoeken voorgeschoteld die na onze weigering wel werden vervangen maar zonder een excuus. bediening was niet erg geinteresseerd.met moeite kregen we nog een dessert en na afloop mochten we in eerste instantie geen gebruik meer maken van het toilet. weinig gastvrij dus!!
Matig 2008-08-06 door Proever72995