Dit zeggen de gasten over restaurants in Lekkerkerk
De Witte Brug
Prima restaurant. Sfeervolle aankleding en verzorgd personeel. Wij hadden een dinercheque. Daardoor was de keuze beperkt, maar de kwaliteit van het 3-gangendiner was goed. Ook het kindermenu was goed en uitgebreid. Mijn dochter heeft genoten van kip+fruit, pattat, kibbeling en ijs.
Goed 2012-05-14 door Jos77
De Witte Brug
Mooi restaurant, en een prima diner. Heerlijke carpaccio en een perfect gebakken zeer malse hollandse biefstuk. Hollands weidevlees blijft toch het smaakvolst van alles. Als dessert een cheese cake, prima. Fijne bediening.
Uitstekend 2012-03-20 door frostybouly
De Nar
Vorige week 2x uitstekend samen gegeten in De Nar. Mijn vrouw nam de kipsaté en ik twijfelde tussen de peppersteak en de slibtongetjes. Het werd de peppersteak. We hebben beiden genoten. De volgende dag weer naar De Nar. Mijn vrouw wilde nu de peppersteak maar de kaart bleek inmiddels aangepast en de steak was van de kaart verwijderd. Er werd alsnog...
Uitstekend 2012-02-13 door RobOl
Eetcafe Lekker
heerlijk onbeperkt mosselen gegeten. verukkelijke sausjes, prima dikke frieten, sla, alles tot 2x toe icm een witte wijn die er helemaal bij pastte. mmmmm. het eetcafé zat behoorlijk vol, beneden een hoge tafel, boven aan een lage tafel heel prettig gezeten. bediening was gemoedelijk, vriendelijk en behulpzaam. gaan we zeker nog eens terug.
Goed 2011-12-07 door ellen56
Eetcafe Lekker
Onbeperkt mosselen eten bij Lekker.We kregen een piepkleine tafel toegewezen direct aan de balustrade.Mosselen waren te lang gekookt, en dus waterig en week geworden.Onduidelijke sausjes, kleur was verschillend maar de smaak vrijwel hetzelfde.Bescheiden portie Vlaamse friet, die goed smaakte.Bediening werkte beslist hard,maar het ontbrak aan samenwerking en planning....lang wachten en lastig bestellen dus.Door de "open" constructie is het erg rumoerig. Eigenaar...
Matig 2011-11-21 door Tuur236
Eetcafe Lekker
Heerlijk gegeten bij Lekker met een stel vrienden. Snel geholpen door de vriendelijke dames en een heel leuk sfeertje. Plekje om te onthouden!
Uitstekend 2011-08-24 door sannedevries
Eetcafe Lekker
Gamba´s in knoflook vooraf en lamsrack als hoofd. Goed eten, niet te duur. Alles was lekker op smaak en de ambiance is uiterst gezellig te noemen. Een zekere meerwaarde voor Lekkerkerk.
Goed 2011-08-19 door Brian Vermeer
Eetcafe Lekker
afgelopen woensdag onbepekt spare ribs met mijn vrouw gegeten en in woord fantasties gingen altijd naar eetcafe in krimpen a/d ijssel maar dit is dichter in debuurt en vele malen lekkerder dus twee vliegen in een klap
Uitstekend 2011-08-15 door bep2010
Eetcafe Lekker
Woon sinds kort in Lekkerkerk en ben hier nu een aantal keer wezen eten. Het interieur is voor een eetcafe erg leuk & trendy. De kaart bevalt mij als connaisseur prima en de gerechten zijn niet duur voor de kwaliteit die je krijgt. De bediening is inderdaad wat jong maar erg vriendelijk en dat krijg je niet vaak in Nederland...
Goed 2011-08-01 door PeterDelvechio
Eetcafe Lekker
Gezellig restaurant met lekker eten en mooi interieur.
Goed 2011-08-01 door kel-
Eetcafe Lekker
Op zich prima voor een keertje tussendoor (de spareribs zijn erg lekker) De bediening is echter onkundig en veel te jong.
Matig 2011-07-12 door Fabiola
De Nar
Redelijke kwaliteit voor een eetcafé. De gerechten zijn best leuk bedacht, maar ik vind het dan toch jammer als tomatensoep met oplospoeder is gemaakt en een spoom een glas 7up met citroenijs (met ijskristallen) is. Als ik het zelf beter kan, heeft het voor mij geen toegevoegde waarde om uit eten te gaan.
Redelijk 2011-06-22 door angeladepangela
Eetcafe Lekker
Onlangs wezen eten in dit prima eetcafé. Het was zeer gezellig wat mede op conto kwam van de zeer attente bediening. Met een goede menukaart hebben ze voor ieder wat wils. Een opvallend punt was dat het toilet zeer schoon was, een belangrijk iets als je het mij vraagt. Al met al was ik zeer tevreden en verdient dit eetcafé...
Goed 2011-05-05 door mike__
Eetcafe Lekker
hebben hier afgelopen week gegeten de sfeer en ambiance zijn goed prijs kwaliteit is redelijk ,ze prijzen zich als trendy en modern restaurant maar vind dit niet terug in het eten wat ik erg jammer vind !!! Ook was het een lange zit wij hebben 2,5 uur over het voor en hoofdgerecht gedaan `dus werd het toetje overgeslagen en maar meteen...
Matig 2011-04-05 door Gerarddamen
Cafe Restaurant De Loet
Bovenverwachting gegeten. Eerste indruk niveau AC, maar super vriendelijke bediening die leuk en attent reageert. Een relatief eenvoudige kaart maar erg goed bereid. Heerlijke (onverwachte) amuse vooraf en prima gegeten voor een prima prijs. We dachten even een snelle hap na het werk bij een klant te doen, maar werden zeer aangenaam verrast. Sinds kort een nieuwe kaart (en chef?)....
Goed 2011-04-03 door spark
De Nar
Viergangen verrassingsmenu was prima tegen een zeer aantrekkelike prijs met op eenzame hoogte een schuimige dillesaus. Nergens anders zo geserveerd gekregen. Attente bediening en zoals altijd een prima entourage.
Uitstekend 2011-03-27 door robenastrid
Eetcafe Lekker
Het eten op zich ging wel,maar de bediening let niet op,je moet constant zelf om je drinken vragen,ze kwamen helemaal niet in 'onze hoek' ook 2x om de rekening moeten vragen.En bij het toetje ging het ook niet helemaal goed.Ik vind ze gewoon niet gastvrij/klantvriendelijk overkomen.Verder is de zaak erg gehorig/rumoerig.Het zat wel vol!
Matig 2011-03-05 door iemand niemand
Eetcafe Lekker
Wij hebben er met zn vieren echt superrrr Lekker gegeten. Met de Kerst 2 x en vorige week.Moet je echt proberen de brede lintpasta met garnalen MMMMMMM heerlijk. Ik ga hier nog veel komen.
Uitstekend 2011-01-18 door Vrouw Mak
Eetcafe Lekker
Met het werk hebben we afgelopen maandag kerstdiner gehad in Lekker en ik moet zeggen dat het tot in de puntjes geregeld was: goede bediening, heerlijk eten en veel gezelligheid. Mn vriendin en ik komen hier zeker nog eens terug!
Uitstekend 2010-12-22 door michael09
Eetcafe Lekker
Met partner hier heerlijk gegeten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Inrichting is ook heel sfeervol en bediening is heel oplettend. Echt een avondje uit gehad en vinden het echt een aanrader en komen ook zeker terug!
Uitstekend 2010-12-19 door Claikij
Lekkerkerk
Lekkerkerk biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Eetcafé, Internationaal en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Lekkerkerk? De populaire restaurants in deze maand zijn De Nar, Eetcafe Lekker en Golden River.
“Verrassend lekker in Lekkerkerk!”
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag