Leimuiden

Leimuiden biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Leimuiden? De populaire restaurants in deze maand zijn De Rozeboom, Plasmeijer en De Chinese Muur.

refresh Top 10

“Mooiste plekjes van Leimuiden”

1. 1. De Rozeboom
  2. 2. Plasmeijer
  3. 3. De Chinese Muur

Video van een restaurant in en om Leimuiden

Restaurant video van Slangevegt

Recente meningen van restaurants in Leimuiden

Plasmeijer

Hier is het niet alleen lekker eten, je voelt je er gelijk thuis. De eigenaar en zijn lieftallige echtgenote geven je het gevoel dat ze een speciale band met je hebben, en het belangrijk vinden dat je het geheel naar je zin hebt. Geen 3 sterren maar een goede prijs/kwaliteit,

Goed 2012-01-14 door Paul_Karis

Plasmeijer

De prijskwaliteitverhouding is zonder meer goed en je kan er prima eten. Frans en het vorige personeel maken er een feestje van.

Goed 2011-07-07 door plaer

Plasmeijer

Op een drukke zondagavond hier gegeten. Service is vriendelijk en oprecht. Uiteraard, zoals bij de meeste restaurants, het jongste personeel is absoluut nog niet professioneel, maakt fouten. Het eten? Prima, niets byzonder, soms iets te simpel tov de prijs (zoals de varkensspek, te makkelijk voor te veel geld). Of vanwege de drukte te snel gedaan waardoor de smaak van de 3 vissoortjes te veel...

Goed 2010-09-21 door drdjrnl

De Rozeboom

Uitstekende keuken, zeer smakelijke gerechten en heel mooi geserveerd!Kortom heerlijk gegeten buiten op het terras(dit is jammer genoeg wel erg gedateerd)en de bootjes vaarden voorbij!

Uitstekend 2010-08-17 door Stel 40+

Plasmeijer

Het restaurant zit op een jachthaven aan de Westeinderplas. Er is een aparte bar, De menukaart is niet bijzonder uitgebreid, maar toch gevarieerd. De prijskwaliteitverhouding is zonder meer goed. De bediening is uitstekend. Je voelt je er snel thuis. Men geeft aan welke dagspecialiteiten er zijn en geeft uitgebreid informatie over de aanbevelenswaardige gerechten. Wij aten er met een groep...

Goed 2009-01-25 door Jelle