Leiden

Leiden biedt 180 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Italiaans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Leiden? De populaire restaurants in deze maand zijn Bistro Bord'o, Restaurant Lundi en La Diva.

Video van een restaurant in en om Leiden

Restaurant video van Bij Buurman

Recente meningen van restaurants in Leiden

Restaurant Scarlatti

Teruggekomen na een prima eerdere ervaring met Culinair Leiden. Goed gegeten maar wel aan de prijs voor wat geboden wordt: hertenham en gamba's vooraf en ribeye en een varkenshaas spies als hoofdgerecht. Met name de wijn is duur: 3.50 tot 4 euro per glas, dat hakt er snel in op een warme dag ... Vriendelijk bediening: een emmer water voor...

Goed 2012-05-26 door Coen W

Tapas en zo

Tapas waren ronduit slecht. Een beetje huiskok maakt lekkerder tapasgerechten. Slecht van smaak en slecht bereid. Wil je smakelijk eten en je geld niet vergooien, dan kun je nog beter een stoommaaltijd van AH halen. Voor brood en beetje aioli bij binnenkomst, stond op de rekening € 3,75 gerekend. Garnalenstaartjes met knoflook waren nauwelijks te eten en de tonijnsalade was...

Slecht 2012-05-26 door robbemoon

Omonia

Heerlijk broodje gyros gegeten op een zonnig terras. Porties ruim, smaak voortreffelijk. Leuke plek in Leiden ook. Mijn inziens een aanrader!

Uitstekend 2012-05-25 door JanWillemB

La Diva

Met Hemelvaart bij La Diva gegeten en het was heerlijk! Klein (huiskamer)restaurant, 1 persoon in de keuken en 2 in de bediening. Het 5 gangen diner was zeer smaakvol en het wijnarrangement erbij was heerlijk. Kortom: een aanrader!

Uitstekend 2012-05-23 door ansiens

Tapas en zo

Lekker gegeten bij Tapas en zo. Vooral de dadels gevuld met chorize en omhuld met spek waren een succes! Ook de sangria is een aanrader. Goede prijs/kwaliteitverhouding en aardige bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Goed 2012-05-23 door M85