Lauwersoog

Lauwersoog biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Vis, Hollands en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Lauwersoog? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Pierenend, Villa Zeezicht en Grand Café Restaurant Suyderoogh.

Video van een restaurant in en om Lauwersoog

Restaurant video van Eau de Vie

Recente meningen van restaurants in Lauwersoog

Villa Zeezicht

In één woord samengevat ‘geweldig’. We hebben vorige week bij Zeezicht gegeten. We konden het restaurant niet en waren dan ook echt verrast. Wanneer je naar boven loopt kom je langs de visrokerij. We hebben nog even gepraat met de kok die was net aan het paling roken. Je zit daar aan zee met een prachtig panorama uitzicht op Schiermonnikoog en...

Uitstekend 2012-05-12 door rdlaan

Visser-Vis

Van de drie visrestaurants aan deze zijde van de haven zeker de verste, lekkerste en beste vis die er te koop is. schoon en netjes met vriendelijk personeel.

Goed 2012-04-25 door Diaru

Het Pierenend

Hier word je gastvrij ontvangen. In het voor-en naseizoen is er genoeg ruimte. Bij mooi weer heerlijk genieten op een terras. Uitzicht over de Waddenzee. Niets ten nadele van de andere restaurants op Lauwersoog, maar deze heeft onze voorkeur. Een kinderhoek aanwezig. Parkeerruimte vlak bi de deur

Goed 2012-04-19 door beejee

Grand Café Restaurant Suyderoogh

Foute combinaties gerechten, niet-schone wokpannen, rauw vlees wat (te) lang vooraf op tafel staat. Met andere woorden: geen aanrader!!!

Slecht 2012-04-16 door ingriddv

Restaurette Schierzicht

Makkelijk bereikbaar en gratis parkeren. Snelle bediening. De kibbeling was helaas erg hard en smakeloos, dus geen aanrader.

Slecht 2012-03-27 door MaxH