Dit zeggen de gasten over restaurants in Landsmeer
Trattoria La Bocca
Lekker ongedwongen een beetje krap maar heel gezellig.. Even een babbeltje en dan lekker eten! De pizza uit de houtoven zijn overheerlijk en een kaart met steeds weer nieuwe gerechten om uit te proberen. Als je echt van de Italiaanse keuken houdt...
Uitstekend 2012-05-04 door desi73
Eetcafé Juffrouw Tok Tok
Ik kwam meestal voor de chicken Piri Piri en de gezellige sfeer. Dit keer was het een tegenvaller, de presentatie en kwaliteit van het eten is slecht. De Osso Bucco was droog en taai en zat bijna geen saus op. Hopelijk komt er snel verandering in.
Redelijk 2012-04-20 door Tasty_y
Trattoria La Bocca
Verrassend goed eten! Lieve mensen. Een aanwinst voor het dorp. Een echte houtoven voor de pizza, ze maken hun eigen pasta. Redelijke wijnen.
Uitstekend 2012-03-29 door PabloK
De Pepermolen
Onlangs hier geweest met vier man die weten wat goed en lekker uit eten is. De Pepermolen is ons allemaal erg tegengevallen. Bediening onhandig qua timing en groot deel van de avond met lege glazen gezeten. Eten was erg matig en hoofdgerechten leken uit de magnetron te komen. Koffie was echt een blamage, zeker datgene dat voor cappucino doorging. Nagerecht...
Slecht 2012-03-24 door moburgman
De Pepermolen
Het eten, sfeer en de bediending is prima. De lijst met nagerechten belooft een cappuccino met een heerljk beroemde schuimlaag. De koffie komt uit een kantoor automaat waar geen verse bonen in gaan en poedermelk. De gemiddelde koffie bij benzine stations en kantoren zijn beter te drinken dan deze nep koffie.Ik vind dit absoluut niet kunnen voor een restaurant...
Goed 2012-03-07 door Leontien
Trattoria La Bocca
Heerlijk gegeten hier! Beste pizza sinds tijden, maar ook heerlijke pastagerechten. We zijn meerdere keren geweest en worden steeds hartelijk ontvangen door Nicola en Clara. Een stukje Italie in de polder. Stukken beter dan de meeste Amsterdamse Italianen, die ook nog eens drie keer zo duur zijn!
Uitstekend 2012-02-28 door Catherine3
Trattoria La Bocca
Geweldig italiaanse restaurantje, simpel maar zooo lekker! Precies zoals het hoort, klein maar fijn. Ongedwongen, gezellige sfeer. De wisselende kaart heeft de vaste klassiekers maar ook elke keer nieuwe gerechten.
Uitstekend 2012-02-25 door MarcusK
Eetcafé Juffrouw Tok Tok
Een gezellig knus restaurant met een redelijke kaart. Kan vernieuwd worden. Bediening vriendelijk . Prijs vond ik prima voor het gebodene
Goed 2012-02-19 door gozewijn
Trattoria La Bocca
geweldige pizza's uit hout oven, lekker en verse pasta met een typisch Italiaanse dienst. Voor zeker dat ik snel terug naar ... PS: niet zo duur;-)
Uitstekend 2012-01-19 door Piero
Chez Etienne
Gezellig ingericht, plezierige bediening. Heerlijk gegeten. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Gaan we zeker vaker eten.
Uitstekend 2011-12-18 door elma7
Chez Etienne
met 10 personen gegeten. Werden hartelijk verwelkomt door Etienne en personeel. Mooi gedekte ronde tafel.Sfeervol ingericht.Zeer vriendelijke bediening.Eten was uitstekend.Een aanrader.
Uitstekend 2011-12-18 door karmelk
Chez Etienne
Leuk restaurant met een knusse sfeer. Bediening is heel aardig en professioneel. Eten was heerlijk, gevarieerd, goede kwaliteit vlees en vis, pure smaken.
Goed 2011-09-17 door rosan1
De Pepermolen
lekker eten top koks en gezellige bediening een klein bedrijfje maar wel erg gezellig is ook leuk om er te komen werken ik heb er stage gelopen was echt top echt een aanrader
Goed 2011-09-08 door Edwin17
Chez Etienne
Uitstekend restaurant. Zeer goede kwaliteit eten maar geen opgeprikt gedoe. Ontspannen sfeer maar de details zijn perfect. Linnen servetten, schone toiletten waar het wc-papier in een puntje is gevouwen. Wijnarrangement en 3/4/5-gangen verassingsdiner's naast kaart met zowel klassiekers als meer spannende keuzes.
Uitstekend 2011-08-29 door Noctula
China Garden
vriendelijk personeel, goed eten en een rustige sfeer, ook afhalen doen we graag hier!
Goed 2011-08-28 door jefrem
Trattoria La Bocca
Verrassend en onverwachts (zeker verstopt in Landsmeer)! Italiaans restaurantje van en met echte Italianen die nog van "La Mamma" hebben leren koken. Puur en eerlijk eten, in een gezellige en eenvoudige sfeer. Vind je op de kaart niets van je keuze, dan bedenkt de kok altijd wel weer iets speciaals.
Uitstekend 2011-08-14 door Laurieen
Chez Etienne
leuke sfeer, aardige bedienning, eten was sublime en de prijs ook goed te doen.
Uitstekend 2011-07-24 door olijvenmetknoflook
Trattoria La Bocca
Kleine trattoria met super lekker Italiaans eten. Lekker zijn de antipasti della vitrine, een mix van kleine voorgerechten die in de vitrine staan, dit wisselt per keer. Zowel de pastagerechten als de vlees en vis gerechten zijn authentiek Italiaans, ontzettend lekker. Kortom echt een aanrader!
Uitstekend 2011-07-23 door MReali
Trattoria La Bocca
La Bocca is een aanwinst voor Landsmeer. Heerlijk autentisch italiaans eten voor een redelijke prijs. De liefhebbers van de pizza hawai zijn hier aan het verkeerde adres. Lekker rommelig en gezellig italiaans. Fantastische Prosecco en het water is gratis. Leuk en lekker!!!
Goed 2011-06-12 door Simmie71
Trattoria La Bocca
De pizza's hebben een randje zwart, de porties pasta zijn aan de kleine kant. Over de smaak: lof. De prijs-kwaliteit-verhouding is aan de pittige kant. De inrichting vinden wij een beetje druk en niet van deze tijd. Wij zien plekken waar het niet schoon is (bovenkant oven en onder de vitrine).
Redelijk 2011-06-11 door knoflook
Landsmeer
Landsmeer biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Bistro.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Landsmeer? De populaire restaurants in deze maand zijn Trattoria La Bocca, Chez Etienne en Eetcafé Juffrouw Tok Tok.
“Makkelijk reserveren bij”
- 8. Restaurant Vanille
- 9. Hof van Herstal
- 10. Crème crue Restaurant & Kookstudio
- Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p.