Argentijns (1)
Lunchroom (1)
Regionaal (1)
Thais (1)
Meer...0 niet getoondIn de buurt:
Amsterdam (2206)Amsterdam Noord (1)
Broek In Waterland (4)
Watergang (1)
Wijdewormer (4)
Zaandam (52)
Landsmeer
Landsmeer biedt 10 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Italiaans en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Landsmeer? De populaire restaurants in deze maand zijn Trattoria La Bocca, Chez Etienne en De Pepermolen.
- Puri Indonesia
Rijsttafel naar keuze - februari aanbieding voor 4 personen voor €99,- incl. een fles huiswijn - De Ouzerie
Menu voor 2 pers - brood+aioli, 2 koude en 2 warme tapas, 0,5L huiswijn voor € 29,50 - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50
Recente meningen van restaurants in Landsmeer
Trattoria La Bocca
geweldige pizza's uit hout oven, lekker en verse pasta met een typisch Italiaanse dienst. Voor zeker dat ik snel terug naar ... PS: niet zo duur;-)
Uitstekend 2012-01-19 door Piero
Chez Etienne
Gezellig ingericht, plezierige bediening. Heerlijk gegeten. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Gaan we zeker vaker eten.
Uitstekend 2011-12-18 door elma7
Chez Etienne
met 10 personen gegeten. Werden hartelijk verwelkomt door Etienne en personeel. Mooi gedekte ronde tafel.Sfeervol ingericht.Zeer vriendelijke bediening.Eten was uitstekend.Een aanrader.
Uitstekend 2011-12-18 door karmelk
Chez Etienne
Leuk restaurant met een knusse sfeer. Bediening is heel aardig en professioneel. Eten was heerlijk, gevarieerd, goede kwaliteit vlees en vis, pure smaken.
Goed 2011-09-17 door rosan1
De Pepermolen
lekker eten top koks en gezellige bediening een klein bedrijfje maar wel erg gezellig is ook leuk om er te komen werken ik heb er stage gelopen was echt top echt een aanrader
Goed 2011-09-08 door Edwin17