Bbq, Grill (2)
Lemiers (5)
Maastricht (302)
Mechelen (38)
Meer...26 niet getoond.Landgraaf
Landgraaf biedt 25 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Chinees en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Landgraaf? De populaire restaurants in deze maand zijn Lounge Restaurant Pomerol, Indonesisch eethuis Tante Tien en Il Giardino.
“Mooiste plekjes van Landgraaf”
- Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p.
Recente meningen van restaurants in Landgraaf
Lotus
lekker wokrestaurant en kantonese specialiteiten. fijn ook dat ze bezorgen door een uiterst vriendelijke bezorger die je altijd een "gezegende' maaltijd wenst.
Goed 2012-05-26 door Ramirez
Spitiko
Inmiddels een aantal keren aangeschoven bij Spitiko. De sfeer was er elke keer prima. Geen overvolle eetzaal met veel tafeltjes en stoelen per vierkante meter maar gewoon een lekker ruim restaurant met voldoende privacy en een puike vriendelijke en attente bediening. Over de kwaliteit van het eten hoef ik niets te zeggen, want daar kom ik gewoon elke keer voor terug.....prima in...
Uitstekend 2012-05-24 door ASimons
Lounge Restaurant Pomerol
Zondagavond met 4 vrienden gegeten bij Pomerol en wat was het een heerlijke en gezellige avond. We gingen voor het 4-gangen lustrum menu en hebben er heel erg van genoten! De gerechten bleven maar komen en ook de heerlijke bijpassende wijnen. Dit is echt een aanrader. Als wij nog eens in Landgraaf zijn komen we zeker terug!
Uitstekend 2012-05-21 door aleloux
Lounge Restaurant Pomerol
heerlijk verwend afgelopen woensdag! Jeetje wat kan die man koken, daarbij dan nog heerlijke bijzondere wijnen! Wat wil je nog meer!
Uitstekend 2012-05-18 door ietenmoniek
Lounge Restaurant Pomerol
Met z'n vieren gedineerd bij Pomerol. Eerst hebben we een lekker aperitiefje gedronken (prosecco) in het lounge-gedeelte (ziet er goed uit trouwens!). Daarna hebben we Patron Rico Haan de vrije hand gegeven om ons middels het Midweek surprise- menu te verrassen. Hij heeft een uitstekend en goed uitgebalanceerd 6 gangen (proeverij) menu samengesteld, vergezeld van heerlijke wijnen. Van een...
Uitstekend 2012-05-03 door Proever40332