Lage Zwaluwe

Lage Zwaluwe biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Aziatisch.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Lage Zwaluwe? De populaire restaurants in deze maand zijn Eetcafé 't Roer Om, De Thuishaven en Lotus.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Lage Zwaluwe”

1. 1. La Strada

Video van een restaurant in en om Lage Zwaluwe

Restaurant video van Dewi Sri

Recente meningen van restaurants in Lage Zwaluwe

De Witte Zwaan

Echt zeer goed gegeten! Heerlijk asperges en de rib eye was om te zuigen, zo geweldig!! prijs ook erg goed! Niet onbelangrijk een geweldige gastheer! Een pareltje!

Uitstekend 2012-05-05 door Aja

De Witte Zwaan

Ter ere van een speciale gelegenheid gingen we met z'n achten hier eten. Wat een goed restaurant!! Uitgebreide keuze en alles was heerlijk. Met liefde klaargemaakt en dat proef je! Een hapje vooraf én een amuse. Gevulde parelhoen is een aanrader, maar ook de lamskroon. Eigenlijk was alles erg goed. De chocolademousse die bij het toetje chocolade verwennerij hoort is...

Uitstekend 2011-07-09 door ndew

De Zwaluwse Hoeve

Tijdens een onverwachte tussenstop heerlijk geluncht op het heerlijk rustig en aangenaam terras. Zeer vriendelijke en attente bediending en genoten van de lekkerste pannenkoek sinds mensenheugeins. Een absolute aanrader!

Uitstekend 2010-07-31 door annoli

De Fuik

Een gezellig restaurantje aan de oever van de Amer. Met mooi weer kun je hier heerlijk op het terras zitten en genieten van het mooie uitzicht op het water. Je kunt hier goed eten, de sate en de spareribs zijn heerlijk. Ook de salade met gerookte kip is een aanrader. Het terras nodigt uit voor een ijskoud biertje of iets...

Goed 2009-08-21 door elzamartin

De Witte Zwaan

Sinds kort heeft het restaurant een nieuwe kok. Deze kok kookt de sterren van de hemel, wat een passie! Alles is vers en huisgemaakt, een ware smaaksensatie. Een absolute aanrader.

Uitstekend 2009-08-21 door elzamartin