Dit zeggen de gasten over restaurants in Kudelstaart
De Kempers Roef
De locatie is en blijft super, aan een jachthaven aan de Westeinderplas. Vind wel dat de stoelen een keer vervangen mogen worden, lijken wat smotsig. Maar als je zit, zit je prima.....moelijke keus.
Goed 2012-05-20 door Proever9101
De Kempers Roef
Great food, always fresh and well prepared, pleasant service, you will get all the possible information about the wine you are drinking, unforgettable sunset with view on the harbour and the lake. Very interesting price/quality proposition.
Uitstekend 2012-04-25 door ezyczkowska
De Kempers Roef
We wonen sinds anderhalf jaar vlak bij dit restaurant en hebben hier nu vier keer gegeten. Het eten blijft van goede kwaliteit en de bediening is vriendelijk en professioneel. Het restaurant ligt fantastisch mooi aan de Westeinderplas. We komen graag weer terug. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. BIj De Kempers Roef de lekkerste biefstuk (ok tournedos dan).
Uitstekend 2012-03-29 door Tjalle
De Kempers Roef
nieuwe eigenaars hebben een frisse wind door het interieur laten gaan. goede kaart en goede prijs/kwaliteit verhouding. zeer attente en professionele bediening
Uitstekend 2012-02-13 door ruudcats
Bistro De Stoute Schoen
Leuk en knus restaurant met altijd een voortreffelijke bediening. We komen er regelmatig eten en wij zijn erg blij met dit restaurant in dit kleine dorp aan de Westeinderplassen! Tot snel
Goed 2011-12-13 door Tjalle
De Chinese Muur
prima voor afhalen. Verder is het een reguliere hollandse chiness. ingredienten zijn vers en de bediening erg vriendelijk. goede prijs/kwaliteitverhouding
Goed 2011-12-13 door Tjalle
Bistro De Stoute Schoen
Zeer mooie kaart goede bediening had een meisje die prima haar werk deed. iets meer verdiepen in de info die ze kan geven een mooi verhaal bij de kazen al met al een culinair avondje prima jammer dat ik net belde en ze zijn tot 2012 vol geboekt maar goed is ook wel weer een goed teken.
Uitstekend 2011-12-04 door dv1972
Bistro De Stoute Schoen
Wij gaan voor het 3e jaar in november weer genieten van het 11 gangen diner. Deze is super. De prijs kwaliteit is uitstekend, bediening geeft een goede service!! Ondanks dat het een bistro is zou de entourage wel iets gemoderniseerd mogen zijn.
Uitstekend 2011-10-22 door Tanja1611
Oriental Paradise
het decor is ontzettend achterhaald, en ik heb zelf altijd het idee dat je in een jaren 80 film rondloopt (roze met goud, dansvloertje etc.).. Echter, het eten is heerlijk. Of je het nu afhaalt of in het restaurant zelf eet, het is prima in orde. Niet te vet (de loempia's zijn echt super) en alles goed vers. De bediening...
Goed 2011-08-30 door Joshi
Bistro De Stoute Schoen
Gezellig gegeten met vrienden, alles was heerlijk, leuk de uitleg over het kaasplankje, en gelukkig deden we het kaasplankje met z'n tweeen, anders was het te veel. al met al een aanrader!
Goed 2011-08-05 door leomee
Bistro De Stoute Schoen
Dit restaurant is een aanrader. Afgelopen zondag aten we het befaamde 11-gangen menu. We moesten ver van tevoren reserveren aangezien we niet de enigen waren die de kwaliteit en gezelligheid van dit restaurant weten te vinden. We hebben ons uitgebreid laten verwennen door eigenaresse Linda Biesot en haar crew. Verfijnde smaken van gerechtjes, prima opgebouwd en uitnodigend gepresenteerd. Het bijpassende...
Uitstekend 2010-11-17 door Proever76887
Oriental Paradise
Hier op zondag 14-11-2010 gegeten met vrienden. Ik ben geen Chinees fan en vind het eigenlijk allemaal een beetje achterhaald. Het soort eten dat ik in de 70 er jaren at is er nu nog steeds. Er is bij de Chinees weinig vernieuwens in de keuken. Was nu niet slecht, maar om nu te spreken van bijzonder ... nee absoluut niet
Redelijk 2010-11-15 door rondeloos
De Kempers Roef
Afgelopen week gegeten bij dit klassiek uitziende restaurant. We kozen voor het 4 gangen menu en genoten van het uitzicht over de Westeinderplas.Er werd ruim brood met 2 soorten boter en olijfolie neergezet.Alleen erg jammer dat de boter net de koelkast uit was en dus totaal niet te smeren.En de kreeftensoep was wel erg sterk ingekookt en had wat mij...
Goed 2010-08-09 door culinary
Bistro De Stoute Schoen
Gezellig restaurant. Prijs/kwaliteit verhouding is net goed. Je moet wel reserveren als je hier wilt eten want het restaurant is niet erg groot en best populair.
Goed 2010-04-26 door wendymeijer
De Kempers Roef
Wij hebben het jubileummenu gehad. Het was echt super goed! Met lekkere wijn. Het was ook niet duur! Dit sfeervolle restaurant is echt een aanrader.
Uitstekend 2010-03-07 door ygrek
Bistro De Stoute Schoen
Dit is echt top! Reserveren is gewenst, maar het is echt een super restaurant!
Uitstekend 2010-02-09 door Sjaan85
Bistro De Stoute Schoen
Dit moet je gedaan hebben - Marthy van Bakel 24-10-2010 Vorige week in de Stoute Schoen genoten van het 11 gangen menu. Dat staat niet altijd op de kaart heb ik begrepen, maar in ieder geval wel in december en januari. Dat moet je een keer gedaan hebben. Een keur van kleine en grotere gerechtjes. Mooi op het bord, maar nog...
Uitstekend 2010-01-24 door bentenholder
De Kempers Roef
Na twee weken nog eens teruggekomen. Omdat het avond was niet van het uitzicht kunnen genieten. De opnieuw hartelijke en attente bediening heeft mijn algemene indruk van redelijk naar goed gebracht.
Goed 2009-12-16 door Leo1602
De Kempers Roef
Gezellige sfeer. Hartelijke bediening. Correcte gerechten. Veel wijnen per glas verkrijgbaar. Goede prijs/prestatie verhouding.
Redelijk 2009-11-30 door Leo1602
Bistro De Stoute Schoen
het is een gezellige bistro met een relaxte huiselijke sfeer, de bediening is vriendelijk en allert je glas staat geen 5 min leeg. het eten is supervers en dat proef je geen rare stukjes in de biefstuk je mes glijd er doorheen echt super. en de prijsverhoudeing klopt ook helemaal. echt een aanrader voor de fijnproever. wel reserveren want de tent zit snel vol
Uitstekend 2009-11-01 door olijvenmetknoflook
Kudelstaart
Kudelstaart biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Chinees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Kudelstaart? De populaire restaurants in deze maand zijn De Kempers Roef, Bistro De Stoute Schoen en Oriental Paradise.
“Lekkerste pizza van Kudelstaart”
- al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00