Kudelstaart

Kudelstaart biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Kudelstaart? De populaire restaurants in deze maand zijn De Kempers Roef, Bistro De Stoute Schoen en Oriental Paradise.

refresh Top 10

Video van een restaurant in en om Kudelstaart

Restaurant video van Looks

Recente meningen van restaurants in Kudelstaart

De Kempers Roef

De locatie is en blijft super, aan een jachthaven aan de Westeinderplas. Vind wel dat de stoelen een keer vervangen mogen worden, lijken wat smotsig. Maar als je zit, zit je prima.....moelijke keus.

Goed 2012-05-20 door Proever9101

De Kempers Roef

Great food, always fresh and well prepared, pleasant service, you will get all the possible information about the wine you are drinking, unforgettable sunset with view on the harbour and the lake. Very interesting price/quality proposition.

Uitstekend 2012-04-25 door ezyczkowska

De Kempers Roef

We wonen sinds anderhalf jaar vlak bij dit restaurant en hebben hier nu vier keer gegeten. Het eten blijft van goede kwaliteit en de bediening is vriendelijk en professioneel. Het restaurant ligt fantastisch mooi aan de Westeinderplas. We komen graag weer terug. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. BIj De Kempers Roef de lekkerste biefstuk (ok tournedos dan).

Uitstekend 2012-03-29 door Tjalle

De Kempers Roef

nieuwe eigenaars hebben een frisse wind door het interieur laten gaan. goede kaart en goede prijs/kwaliteit verhouding. zeer attente en professionele bediening

Uitstekend 2012-02-13 door ruudcats

Bistro De Stoute Schoen

Leuk en knus restaurant met altijd een voortreffelijke bediening. We komen er regelmatig eten en wij zijn erg blij met dit restaurant in dit kleine dorp aan de Westeinderplassen! Tot snel

Goed 2011-12-13 door Tjalle