Dit zeggen de gasten over restaurants in Kropswolde
Paviljoen De Leine
Personeel was wat onervaren. Eten ging, ik had de mixed grill, maar het vlees was veeeeel te doorbakken, de biefstuk was daarnaast weer bijna rauw.. Wel zelfgemaakte lekkere kruidenboter en ook een lekker dessert. Waarschijnlijk gezelliger zitten als het mooi weer is.
Redelijk 2011-07-22 door Proever44185
Meerwijck
In het kader van: - Nu we er toch fietsen - een stop gemaakt. Aardig terras aan het strand. Voor een strandpaviljoen een redelijk standaard kaart maar ook gestoofde paling, wellicht uit het Zuidlaardermeer. Ons eten goed + fris opgediend. Ook een leuke plek om met mooi weer gewoon te zitten met een drankje.
Goed 2009-08-02 door itz54
Meerwijck
Reeds vaak gegeten. Voor een heel schappelijke prijs kan men hier zeer goed eten. Het restaurant is aan het Zuidlaardermeer gelegen met een voorteffelijk uitzicht daarop.
Goed 2005-11-08 door harry boschma
Kropswolde
Kropswolde biedt 2 restaurants.
- Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli