Chinees (1)
Haarlemmerliede (2)
Halfweg (2)
Heemskerk (21)
Meer...35 niet getoond.Krommenie
Krommenie biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Eetcafé en Mediterraan.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Krommenie? De populaire restaurants in deze maand zijn Da Marcello, De Tamme Boer en Kang Wah.
“Nieuwste aanwinsten in Krommenie”
- 1. De Krokodil
- 2. Kang Wah
- 3. Da Marcello
- 4. Mastroianni
- 5. De Tamme Boer
- 6. Damiano Gastronomia
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Krommenie
Da Marcello
1,5 uur wachten op een voorgerecht dat koud is maakt geen goede indruk. Continue vragen om nieuw drinken lijkt misschien attent maar als je al lang zit te wachten op je hoofdgerecht wekt dat irritaties op. Aan het einde van de lange zit klopte de rekening ook niet.
Slecht 2012-05-25 door jaapvisser
De Krokodil
Grote porties voor een normale prijs. De gerechten die ik er tot nu toe gehad heb variëren van redelijk tot uitstekend. Goed bereikbaar met de auto.
Goed 2012-04-15 door FransVoorproever
De Krokodil
Inderdaad een truckerscafé - dat is al bijna aan de menukaart te zien - waar ik vandaag met een vriendin een uitsmijter heb gegeten rond het middaguur. NIet spannend, maar gewoon netjes in orde. Volgens mijn tafelgenote die er vaker eet, kun je er 's avonds wel lekkere Spaanse gerechten eten, maar die hebben we niet geprobeerd. Veel meer valt...
Redelijk 2012-03-15 door Peter Goedkoop
De Krokodil
We kwamen op een zaterdag rond 5 uur en blijkbaar had het personeel er nog niet zoveel zin in. Het ontvangst was dan ook niet hartelijk. Personeel was ook drukker met elkaar dan met de klanten. De spareribs waren ronduit slecht. Ze waren ook binnen 10 min klaar, dus dat was ook erg verdacht. Ze waren taai en droog en...
Matig 2012-03-03 door Willemijnlodewijks
De Tamme Boer
Ik hoorde van anderen dat je naar de Tamme Boer moet gaan eten! Ik ben kritisch en werk zelf in de horeca dus ik was benieuwd en alle recensies gelezen! Ik vond 't goed, niet super duur! Wij aten voor nog geen 40 euro p.p en we waren met z'n 6.... minpunt geen tandenstokers en de olie moest echt ververst...
Redelijk 2012-02-26 door peruaantje