Krommenie

Krommenie biedt 6 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Chinees en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Krommenie? De populaire restaurants in deze maand zijn Da Marcello, De Tamme Boer en Kang Wah.

refresh Top 10

“Mooiste plekjes van Krommenie”

1. 1. De Tamme Boer
  2. 2. Da Marcello
  3. 3. De Krokodil
  4. 4. Kang Wah
  5. 5. Mastroianni
  6. 6. Damiano Gastronomia

Video van een restaurant in en om Krommenie

Restaurant video van Woo-Ping

Recente meningen van restaurants in Krommenie

Kang Wah

Hier echt lekker gegeten, de aankleding is een beetje gedateerd, maar het schijnt verbouwt te gaan worden in januari. Van mij een dikke 10 voor het eten en de bediening.

Uitstekend 2011-12-25 door Marcel69

Kang Wah

Kom er regelmatig eten halen. Vriendelijke bediening. Goed eten tegen en schappelijke prijs. Echt een prima reataurant

Uitstekend 2011-12-19 door Joros

Da Marcello

Onlangs met 34 mensen een viergangen menu met wijnarrangement genoten. Perfecte ontvangst, heerlijk eten, lekkere wijnen en veel vriendelijkheid. Lekker geroosterd knoflookbrood, rijke antipaste met veel Italiaanse lekkernijen, verse pasta gevuld met wildzwijn, heerlijke, mooi gekruide gestoofde zeebaars (boterzacht kalfsvlees voor de vleeseters, gebakken courgette, truffelrisotto en pasta met kazen voor de vega's), dessert met eigen taart en ijs. Dit...

Uitstekend 2011-12-12 door spiens48

Da Marcello

Vorige week weer heerlijk gegeten bij Marcello. De kaart ziet er weer verassend goed uit met uiteenlopende culinaire hoogstandjes. De sfeer is vriendelijk ontspannen en zeer gastvrij. Een aanraader voor een ieder die eens lekker en ontpannen een avondje uit eten wil Hetty

Uitstekend 2011-12-07 door Het65

De Krokodil

Goed gegeten en lekker. Maar inderdaad bediening heeft het druk waardoor ze vergeten of je nog wat wilt drinken. Surf en Turf genomen erg lekker. Voor herhaling vatbaar

Goed 2011-10-11 door Eleoor