Eetcafé (1)
Easterwierrum (1)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Koudum - Hollands
Sorteren op:
Koudum
Koudum biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Eetcafé en Europees.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Koudum? De populaire restaurants in deze maand zijn GalamaDammen, Het Wapen van Friesland en Cafe Restaurant Spoorzicht.
“De lekkerste Thaise restaurants van Koudum”
- Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 3 gangen keuzemenu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €29,50 - alleen geldig op zondag
Recente meningen van restaurants in Koudum
GalamaDammen
Topterras en een heerlijke omgeving. Jammer dat de kok prententieus is en denk dat alles 'op een bedje van', met 'een sausje van' of iets ingewikkelds moet zijn terwijl zelf een simpele sate hoogstmatig is..... als je exquis wilt eten moet je ergens anders naar toe en het management zou er beter aan doen een goeDe, meer basic, kok aan...
Redelijk 2011-08-28 door Bb43dxb
GalamaDammen
Aan het eind van de dag wilden we een hapje eten. Bij binnenkomst was er een enkel tafeltje bezet, maar we konden maar aan 1 tafel gaan zitten, want de rest was al gereserveerd! Datr zegt natuurlijk wel iets. We hebben er heerlijk vis gegeten. Perfect bereid en een uitbundig garnituur, tegen een schappelijke prijs. Als we weer in Friesland...
Uitstekend 2011-08-08 door JohnS49
Het Wapen van Friesland
Lekker gegeten hier, een 3 gangen menu van de kok wat erg lekker was. De prijs kwaliteit verhouding in dit etablisement is fantastisch !
Uitstekend 2010-03-14 door ietsjesmeer
GalamaDammen
We kwamen om er even tot rust te komen en lekker te eten en dat is zeker gelukt heerlijk eerst buiten gezeten aan het water en daarna binnen heerlijk gegeten gewoon een top tent
Uitstekend 2009-08-09 door 2prachtigemeiden
GalamaDammen
Het restaurant ligt er fantastisch mooi daar aan het water. We aten in de serre met een mooi uitzicht. Irritant waren de mussen die in de serre rondvlogen. Blijkbaar komt dat vaker voor, want men ondernam niet echt actie om ze weg te jagen. Hygienisch vind ik dat niet echt. Ik voelde ook iets van arrogantie door te chique, stijve obers...
Redelijk 2008-04-18 door Paul vH