Hollands (3)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Hoenderloo (6)
Hoog Soeren (5)
Meer...26 niet getoond
Kootwijk
Kootwijk biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Pannenkoeken / Poffertjes
Zoek je een veel bekeken restaurant in Kootwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant 't Hilletje, Pannenkoekenrestaurant Kootwijkerduin en De Brinkhof.
“De lekkerste Thaise restaurants van Kootwijk”
- Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,- - Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag
Recente meningen van restaurants in Kootwijk
Restaurant 't Hilletje
Tijdens wandeltocht over de Veluwe moesten we in Kootwijk overnachten; 't Hilletje is de enige mogelijkheid. Na alle negatieve berichten op Iens waren onze verwachtingen niet hooggespannen, maar het viel mee. De kaart is tamelijk uitgebreid maar bevat alleen standaardgerechten zonder enige fantasie. Voorgerechten (resp. meloen/ham en garnalencocktail) goed, hoofdgerecht (spies en forel) vrij goed; garnituur minder: slappe frites en...
Redelijk 2011-09-04 door Gert-Jan
De Berkenhorst
Het is meer een kantine dan een restaurant. En het eten is niet goed. Had 3 gangen menu veel te duur voor wat je krijg, en de volgende dag was ik ziek. Over de bediening heb ik ook niet veel goeds te melden, ze zijn bot laten je wachten en echt profecioneel gaat het ook allemaal niet. En dat het in de vakantie...
Slecht 2011-08-20 door Bep12
Restaurant 't Hilletje
We hebben hier nu voor de tweede keer gegeten en zijn helemaal fan van deze uitspanning. Vooral de hamburger is helemaal te gek. Het personeel is aardig, oplettend en snel. Je krijgt de gerechten keurig op tijd en gelijktijdig geserveerd. De prijs is zeer acceptabel. We hebben met 4 volwassenen en 2 kinderen voor nog geen € 110,- heerlijk gegeten.
Uitstekend 2011-02-20 door Jeroenaukje
Restaurant 't Hilletje
Gister met 4 personen gegeten na een flinke wandeling in de prachtige omgeving. 2 personen moesten 4 keer opnieuw een keuze maken omdat ze "toevallig net de gerechten kozen die op waren" De porties waren veel te klein en het eten was over het algemeen smakeloos. De portie frites die we met ons vieren kregen was net genoeg voor 1...
Slecht 2011-01-17 door duckdonald
De Brinkhof
Er hangt een gezellige sfeer, met regelmaat komen wij telkens weer terug zeker vanwege het uitstekende eten. komend jaar staat er op bepaalde dagen een palingrokerij en dan gaan we er weer heen want zo lekker heb je paling nog nooit gegeten.
Uitstekend 2010-12-26 door Jorst