Aziatisch (1)
Landsmeer (10)
Middenbeemster (3)
Meer...21 niet getoond
Koog Aan De Zaan
Koog Aan De Zaan biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Indiaas, Aziatisch en Surinaams.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Koog Aan De Zaan? De populaire restaurants in deze maand zijn Canton, De Toog en Surinaams Indiaas Eethuis Paul's.
“Beste bediening van Koog Aan De Zaan”
- 1. De Toog
- 2. Canton
- 3. Surinaams Indiaas Eethuis Paul's
- 4. Arawan
- Van de Kaart
WIJNQUIZ! - 5 gangen & 10 wijnen voor 69,- op 24 februari - raad en win een mega fles Barbera d'Asti 2009 (5L) - Mastika
5-jarig bestaan - naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan serveren wij in de maand februari een 5 gangen diner inclusief wijnarrangement voor €49,50 - Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50.
Recente meningen van restaurants in Koog Aan De Zaan
Surinaams Indiaas Eethuis Paul's
Ik eet nu al jaren elke week bij Paul's eethuis, we bestellen met ons kantoor en ik moet zeggen dat het nooit verveeld. Aanraders zijn de Roti vrede, chicken saag (heerlijk!) en chicken korma, als snack zou ik ook zeker een keer de samosa proberen!
Uitstekend 2012-01-15 door harryboon
Arawan
Wij halen graag bij Arawan. Je moet er wel een tijdje op wachten. Maar dat komt omdat ze het vers bereiden, en dus extra lekker! Aardige gastvrije mensen. Mijn kinderen mochten een blik in de keuken werpen, heel leuk.
Uitstekend 2012-01-03 door sannekok
Surinaams Indiaas Eethuis Paul's
Vroeger was het goed eten daar maar laats had ik roti vrede 11.95 euro, kreeg een bak met saus en 3 kleine stukjes vlees een ei zat er wel nog bij en een halve pieper, niet meer heengaan dus
Slecht 2011-12-19 door lekkeretrek42
Arawan
Nette afhaalthai met vriendelijke personeel en een flink aanbod vegetarische gerechten die me telkens weer goed smaken. Maar over smaak valt blijkbaar te twisten want ik vind de viskoekjes juist wel erg lekker. De prijzen op het menu hadden wat gunstiger kunnen zijn, maar in een praatje met de eigenaar gaf hij aan dat door de watersnood in Thailand allerlei...
Goed 2011-12-15 door MissMandrake
Surinaams Indiaas Eethuis Paul's
Ik ben al jaren vaste klant bij Pauls eethuis. Eerst zaten ze op de leliestraat, maar nu ze op station Koog Bloemwijk zitten, kan ik er ook veel beter parkeren. Ik ben het helemaal met ze eens dat ze de lekkerste roti van noord-holland hebben, die is zooo lekker. En de indiase maaltijd zijn ook erg goed. Prettig dat je...
Uitstekend 2011-12-14 door ajay