Restaurants in Klimmen

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Klimmen. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Klimmen. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Klimmen

Klimmen biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Regionaal, Frans

Zoek je een veel bekeken restaurant in Klimmen? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant Lucullus, De Post en Pension 't Köppelke.

refresh Top 10

“Nieuwste aanwinsten in Klimmen”

1. 1. Restaurant Lucullus
  2. 2. De Post
  3. 3. Pension 't Köppelke

Video van een restaurant in en om Klimmen

Restaurant video van Open

Recente meningen van restaurants in Klimmen

De Post

Zaterdagavond 21/4 met vrienden bij Monique en Koos gegeten. We hebben genoten van de origineel bereide en zeer lekkere gerechten. En dat tegen een meer dan schappelijke prijs. Goede kaart, gezellige inrichting, prima bediening. Een aanrader. Wij gaan er terug.

Goed 2012-04-25 door TenG

De Post

Op 21 april heerlijk gegeten hier. Super vriendelijke bediening., en heerlijke wijnen. Wij komen hier zeker terug. Fam. Stout

Goed 2012-04-22 door stoutjes

Restaurant Lucullus

Je wordt hier persoonlijk ontvangen met een hand. De gerechten zijn goed gemaakt en de smaken van vlees en vis nog erg herkenbaar. De combinatie van het garnituur en de hoofdbestanddelen is heerlijk. De wilde eend pate werd begeleid door een compote van appel, abrikoos en bes. De krabterrine mocht samengaan met rivierkreeftjes. gegrilde kalfslende als hoofdgerecht met friet die bijzonder...

Uitstekend 2012-03-11 door ejtnev

De Post

Prima Keuken tegen een zeer redelijke prijs. Leuke actuele gerechten goed ingerichte zak met mooi achteruitzicht.. De heer en mevrouw Mom zijn de eigenaren en ook de enige twee werknemers.

Goed 2012-01-13 door brota

Restaurant Lucullus

Onlangs lekker met een compagnon van me wezen eten bij Restaurant Lucullus. Na een hartelijk en warm ontvangst naar tafel begeleidt. Ik had gevraagd om me te verrassen met een lekker menu. En of ze me verrast hebben !! Heerlijk gegeten en als groot wijnliefhebber heb ik super genoten van de wijnen die de chefkok me aanbood en adviseerde. Het paste werkelijk allemaal...

Uitstekend 2011-11-22 door Marc Fredrix