Klijndijk
Klijndijk biedt 1 restaurants.
“De lekkerste eetcafĂ©s van Klijndijk”
- Bellini - Amsterdam
Familiemenu - 4 gangen keuze menu incl. 1 glas softdrink / zwak alcoholisch voor €37,50 - alleen geldig op zondag - al Bacaro-Osteria Italiana - Amsterdam
3-gangen á la carte lunchmenu - glas sprits of prosecco - €28,- i.p.v. €33,- p.p. - geldif t/m 30 juni - Chez Antoinette - Deventer
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Klijndijk
Tijs en Aafke
We komen al jaren bij Thijs en Aafke fijn restaurant goede service en nu ze met thema,s werken worden we iedere keer op nieuw verrast met diverse gerechten.Voor onze kinderen bestaat er geen beter restaurant.
Goed 2011-07-07 door baasjes
Tijs en Aafke
Wij hebben hier de afgelopen periode een paar keer gegeten, maar komen hier niet weer. Het eten is altijd hetzelfde, de "duurdere" gerechten worden niet meer aangevuld als de bak leeg is, vlees is droog, de frietjes zacht, groente overgaar en de ijsmachine is op de 1 of andere manier altijd leeg. de bediening is ongeinteresseerd en onvriendelijk en als...
Matig 2010-12-15 door evdb
Tijs en Aafke
Als ik mijn mening moest geven na mijn eerste bezoek dan had ik gezegd "goed" maar nu ik er de afgelopen twee jaar drie keer ben geweest begint het mij tegen te vallen want dan heb je hun buffet wel gezien ze hebben steeds hetzelfde aanbod, ik moet zeggen dat de keuze wel groot maar jammer genoeg niet vers, heb...
Redelijk 2009-09-21 door Anja's
Tijs en Aafke
veel keus in gerechten voor en nagerechten waren lekker alleen de hoofdgerechten vielen erg tegen. het vlees was hard en droog ook de groente lag naar mijn mening heel lang en was erg droog net als de aardappeltjes wel erg kindvriendelijk
Redelijk 2009-08-16 door snoopy
Tijs en Aafke
Wat zijn mijn voorgangers positief ! Ik vond het niet zo geweldig. Het eten was niet bijzonder. Ik had beter verwacht na deze recenties.. Het is en blijft een vreetschuur(eten zoveel je kunt). Ook de inrichting is niet intiem. Wel rolstoeltoegankelijk, behalve de parkeerplaatsen(kiezelstenen).
Redelijk 2007-11-20 door e.l.s.