Klaaswaal

Klaaswaal biedt 2 restaurants.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van Klaaswaal”

Video van een restaurant in en om Klaaswaal

Restaurant video van Librije

Recente meningen van restaurants in Klaaswaal

Steakhouse & Saloon Newland

Uitstekend gegeten! Heerlijke, zeer rijkgevulde gumbosoep en een overheerlijke mexicaanse tomatensoep als voorgerechten. De spareribs waren erg lekker gemarineerd en lekker gaar. De entrecote zag er overheerlijk uit en smaakte dus ook zo. De patat was helaas wat slapjes. De inrichting is authentiek en sfeervol. De troubadour speelde weer deze avond (maandelijks blijkt bij navraag), wat zeer sfeerverhogend werkte. Iedereen deed en...

Uitstekend 2010-09-25 door Schatjes

Steakhouse & Saloon Newland

prima gegeten, leuke sfeer, goeie prijs. best oké allemaal, maar ook niet meer dan dat. Prima voor even een hapje tussendoor

Goed 2009-03-08 door klien78

Steakhouse & Saloon Newland

Goed gegeten, we waren met 6 man en alles liep goed. Lekker stukje vlees, leuke sfeer, zeker ook door de leuke, maar toch niet te overdreven bediening.

Goed 2008-02-13 door djoe

Steakhouse & Saloon Newland

Lekker gegeten: een stuk beter dan een paar jaar geleden!!! Heerlijke uiensoep vooraf, mooie malse mixed grill als hoofdgerecht (verrassend aan een spies!!), lekkere friet en geweldige appelmoes. Ik kom er nog eens terug!

Goed 2007-02-18 door bianca72

Steakhouse & Saloon Newland

Ik ga regelmatig eten bij Newland, maar sinds dat ik de nieuwe kaart heb mogen bewonderen, lijkt het alsof Newland de heilige geest heeft gezien, Super eten, nooit lang wachten en perfecte ambiance, de jonge gezellige crew bedient je op de spreekwoordelijke wenken. En dan pasgeleden ben ik wezen eten toen de hillbilly boogiemen aan het spelen was, wat een...

Uitstekend 2003-12-19 door Proever12217