Kijkduin
Kijkduin biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Frans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Kijkduin? De populaire restaurants in deze maand zijn Ponderosa, Eetcafé en tapasbar Tios en Grand Cafe Brueghels.
- El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Full Moon - Den Haag
4 gangen Peking Een menu van € 24,50 voor € 19,50 - geldig van bij min 4 p van ma t/m vrij t/m 30 juni - Indian Curry House - Den Haag
India Curry House Menu - 50% korting op de menuprijs - ipv €60,- nu €30,- voor 2 pers - geldig t/m 31 mei
Recente meningen van restaurants in Kijkduin
Ponderosa
Naar aanleiding van de goede recensies op iens.nl hebben mijn broer en ik onze ouders mee uit eten genomen voor moederdag. We hadden gereserveerd, de tafel was binnen. we waren echter wat eerder, en de zon scheen nog. dus we begonnen buiten met een drankje en brood met kruidenboter, en bekeken alvast het menu. nadat we...
Uitstekend 2012-05-13 door Beautifulmind
Ponderosa
Zondag 6 mei jl. weer, zoals eigenlijk altijd, zalig gegeten bij ons favoriete restaurantje. Op bestelling, dank je wel Marius, de zaligheden uit de oesterbanken gegeten. Fantastische kwaliteit. Verder waren ook de asperges weer, zoals wij deze van jullie gewend zijn, van uitstekende kwaliteit. Ook hebben we weer genoten van die fantastische sfeer die er altijd bij jullie heerst en, ondanks...
Uitstekend 2012-05-07 door smulpapen
Gotcha Beach
Een leuke strandtent en een vlotte bediening maar het eten was zeer matig, had geen smaak en is ook zeer prijzig voor hetgeen wat je krijgt.
Matig 2012-05-04 door hans1000
La Galleria
Na al eerder met een borrel te hebben mogen genieten van de meest saggo ober van het Westelijk halfrond besluiten we het nog een keer te proberen. Hij is er ook. En ja hoor, de afgematte, intens saggerijnige blik is er ook. Maar ik laat me niet kennen en ben een zonnestraaltje, en daar knapt hij iets van op, hij...
Matig 2012-05-03 door attela
Atlantic Hotel
Lunchgerechten , na lang wachten, waren redelijk tot goed. Service slecht, zelfs afrekenen kostte veel tijd...... Diner ( een nieuwe poging na een zeer slechte ervaring van een tijdje terug) was matig, bediening ongeinteresseerd. Er wordt geen leiding gegeven lijkt het in dit restaurant, iedereen doet maar wat.
Matig 2012-05-02 door kroos28