Amerikaans (1)
Mexicaans (1)
Pizzeria (1)
Spaans (1)
Meer...0 niet getoondIn de buurt:
Den Haag (742)Kijkduin (11)
Scheveningen (131)
Kijkduin
Kijkduin biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Vis.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Kijkduin? De populaire restaurants in deze maand zijn Ponderosa, Eetcafé en tapasbar Tios en Grand Cafe Brueghels.
“Lekker eten in Kijkduin”
- 1. Ponderosa
- 8. La Galleria
- 9. Habana beach
- 10. Beachclub People
- Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari - Restaurant Heerlijk eten en drinken
10% korting op onze verrrassingsmenu's - di t/m do via online reserveringen op de verrassingsmenu's van €25,- & €28,- - Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart
Recente meningen van restaurants in Kijkduin
Grand Cafe Brueghels
Heerlijk gegeten (vis). De sfeer is aangenaam en lekker rustig.
Goed 2012-01-26 door KarlOper1
Eetcafé en tapasbar Tios
Wij komen hier vaak in de zomer, heerlijk genieten op het zonnige terras! Restaurant is modern, bediening jong en hip, eten is lekker! Ook handig dat ze een apart kindermenu hebben (tegen een mooi prijsje)! Qua hoofd zijn de garnalen echt mijn favoriet, en als dessert raad ik de 'Crème Brulée' of de 'Huisgemaakte Brownie' aan! De laatste is veel...
Uitstekend 2012-01-25 door missmilano
Grand Cafe Brueghels
Voor vis en een fles wijn is het echt een aanrader. De bediening vond ik top, leuk gezellig en in voor een praatje.Ik vind dit 1 van de goede restaurants op Kijkduin.
Goed 2012-01-17 door gelukje2012
Ponderosa
Vorige week een weekendje Kijkduin samen met mijn man. Naast een heerlijke lunch ook twee keer 's avond gegeten bij Ponderosa. Wat een leuke en gezellige bediening! Wij voelden ons er meteen thuis. Het eten is er lekker. Voor mij persoonlijk mag er iets minder saus over de gerechten, maar de smaak was fantastisch.
Goed 2011-12-10 door FrancoiseW
Ponderosa
Toppie, vanmiddag geluncht, eerst een glaasje witte wijn met heerlijke bitterballen; daarna gebakken champignons met toast, eindelijk een kok die weet hoe hij champignons moet bakken!
Uitstekend 2011-11-24 door Forelletje