Frans (1)
Giethoorn (21)
Harderwijk (49)
Hasselt (ov) (2)
Meer...32 niet getoond.Ketelhaven
Ketelhaven biedt 1 restaurants.
“Lekkerste pizza van Ketelhaven”
- Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p. - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december
Recente meningen van restaurants in Ketelhaven
Lands-End
Een vreemde ervaring: we bestellen een bier (2,30), appelsap (2,40) en 9 bitterballen (4,25). We krijgen een prima glas bier, een kwaliteitsmerk appelsap en 6 slappe bitterballen en 1 kapotte bitterbal, die dus niet "te prikken" zijn. Als we dit opmerken geven we te kennen geen extra bitterballen te wensen ("Want ze zijn slap en zijn barstig", zeggen we tegen...
Slecht 2011-06-02 door sandel
Lands-End
Hebben hier met kerst gegeten. Gelukkig geen kerstmenu maar gewoon A la carte. Goede kaart met veel keus en ondanks de drukte (het zat helemaal vol) een prima en snelle bediening. Ook de kwaliteit van het eten was meer dan goed. Hier komen we nog eens terug.
Goed 2005-01-10 door Proever28076
Lands-End
Delicious food. Restaurant could do with modernising as its a bit old fashioned but in a way that does add to the charm. Lovely views over the water.
Goed 2004-02-02 door Proever13952
Lands-End
Het eten is hier prima maar mensen kan die inrichting een beetje vlotter en moderner?
Goed 2003-07-25 door PippiLangkous