Algemeen (1)
Heel (4)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Kessel
Sorteren op:
Kessel
Kessel biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Chinees en Dessert.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Kessel? De populaire restaurants in deze maand zijn De Rozentuin, de Neerhof en Mandarin.
“Nieuwste aanwinsten in Kessel”
- 1. de Neerhof
- 2. Mandarin
- 3. De Rozentuin
- 4. Wokpalace
- 5. Huis aan de Markt
- De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept - Restaurant 15a - Bussum
Wit goud en Wijn! - 5-gangen menu met wijnarrangement - mooie combinaties met asperges - alleen 24 juni - €37,- p.p.
Recente meningen van restaurants in Kessel
de Neerhof
De Neerhof is gelegen op een schitterende locatie aan de Maas(+). Op uitnodiging van onze Limburgse vrienden afgelopen zaterdag "aangeschoven" voor het diner. En daar hebben wij geen moment spijt van. Heerlijk eten - een super tounedos (+). en ook onze vegetarische tafeldame kreeg hoewel er geen vegetarisch gerecht als hoofdgerecht op de kaart is vermeld een prima gerecht. Nu...
Goed 2011-10-09 door jcvmak
Huis aan de Markt
Vorige week bij toeval bij uitgekomen. Uitstekend restaurant, gezellig interieur, vriendelijk personeel, rustig, veel variatie op de kaart, veranderingen mogelijk. Zelfs veel keuze in vegetarisch. Kortom, wij komen er zeker nog eens een eten. Hoorde daar dat ze ook veel activiteiten hebben, speciale avonden zoals Whiskey proeverij, wild avond en meer van die leuke dingen. Staat helaas alleen op de site. Tot de...
Uitstekend 2011-08-22 door Carla44
De Rozentuin
Eerste paasdag: niet gereserveerd maar toch geen probleem, ondanks dat het er vol uit zag. Gezellige tuin, mooie overkapping met verwarming. Zalig asperges gegeten, lekkere amuse. En... serieuze aandacht voor kinderen met leuk menu en speeltuin.
Uitstekend 2011-04-26 door MarianHes
Wokpalace
Bent U Hollander ? Zeker gaan ! Aziaten (of anderen die weten hoe het moet smaken) gewoon iets anders zoeken.
Redelijk 2010-04-28 door wibi
De Rozentuin
We worden altijd helemaal happy van de prijs/kwaliteit verhouding. Jammer van de tochterige serre, niet prettig zitten in de winter!!! Veel keuze aan kwaliteitsproducten uit de regio.
Goed 2010-03-21 door Lene