Europees (1)
Hollands (2)
Internationaal (2)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Wokken (1)
Purmerend (52)
Scharwoude (1)
Meer...8 niet getoond
Katwoude
Katwoude biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Pannenkoeken / Poffertjes.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Katwoude? De populaire restaurants in deze maand zijn De Zeilhoek, Restaurant Martinus (van der Valk Hotel Volendam) en Het Hart van Katwoude.
- Rokkaa
Korting - 15% korting op de gehele rekening - geldig van maandag t/m donderdag. - Chez Antoinette
Valentine's Day Menu - aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €50 - Chez Antoinette
Menu - Menu van de Patron incl. aperitief, water, brood, toebehoren en bijpassende wijn en koffie en likeur voor €65,-
Recente meningen van restaurants in Katwoude
De Zeilhoek
Afgelopen zondag (zelfde middag als onderstaande) hebben wij ook een bezoekje gebracht aan de Zeilhoek, en willen even dit kwijt. Wij hebben juist heerlijk gegeten, en ja het duurde allemaal wat langer,(ca 35 minuten voor 6 lunchgerechten) maar dat is ook niet zo gek als je ziet dat er ruw geschat zo'n 175 vrijwel tegelijk het ethablisement binnenstormen. Zelf heb...
Uitstekend 2011-10-04 door bobdebode
De Zeilhoek
Heel slechte service ! Mooie locatie, maar personeel en keuken konden het echt niet aan bij een (eindelijk) mooie dag. Op een gegeven moment kon er zelfs geen lunch meer besteld worden. Ruim 1.5 uur zitten wachten op de bestelling. Toen kwam men ook nog met een verkeerd gerecht aan. Dit wilde men niet gelijk herstellen, maar het juiste gerecht zou weer achter in de wachrij...
Slecht 2011-10-03 door RolB
De Zeilhoek
Afgelopen zondag hebben wij een familiebijeenkomst in de serre van de Zeilhoek gehouden. Wij hadden het meest uitgebreide lunchbuffet gekozen en het was een fantastische keuze. Bediening was perfect, heerlijk gegeten en lokatie ideaal. Bedankt voor de heerlijke middag.
Uitstekend 2010-11-10 door mck76
De Zeilhoek
Zeer te spreken over de zeilhoek sinds de overname van het bedrijf begin dit jaar. Goede en eerlijk product! Leuke bediening, en zeer mooi decor, mede door de fantastische locatie!
Uitstekend 2010-09-13 door Petra1970
De Zeilhoek
4sept gegeten voor de 2e keer. broodje met twee kleine bakjes boter a 4 euro, brood koud niet gesneden, ligt een vleesmes bij zooitje. wat van gezegd, cynische opmerking van de pril jonge ober eet smakelijk en vergat pardoes mijn menukaart te geven. tournedos medium besteld a 25 euro(!!) was welldone. drie sate, taai verbrand en doorbakken vlees. zonde...
Matig 2010-09-06 door slokop