Katwijk

Katwijk biedt 26 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Frans.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Katwijk? De populaire restaurants in deze maand zijn KW106, de Beslagkom en Eeterij het Wapen van Kattuk.

Video van een restaurant in en om Katwijk

Restaurant video van Au Coin d. B. Enf.

Recente meningen van restaurants in Katwijk

De Zwaan

vergane glorie Mooie producten op de kaart, zeer matig bereid,resultaat best wel te eten, maar van huisvrouwen kwaliteit, niet in verhouding met de prijs bediening netjes en vriendelijk, maar weinig kennis van zaken, schoolmeisjes die een centje bij verdienen. prachtige locatie aan zee, verdient veel meer kwaliteit.

Redelijk 2012-05-06 door alliance

Het Strand

Ons favoriete restaurant als we in Katwijk zijn! Eten is prima, met kinderen wordt rekening gehouden, bediening vlot en netjes!

Uitstekend 2012-04-29 door sabine4

Eeterij Neefies

Top restaurant. De koks en hun personeel zijn erg vriendelijk en nog belangrijker, het eten is super. Nog nooit ergens zo'n lekkere kipfilé geproefd. Het restaurant is klein maar erg knus en schoon. Hier durfde ik zelfs naar de toilet te gaan. Een echte aanrader voor wie van lekker eten en gezelligheid houdt.

Uitstekend 2012-04-29 door RiavanDuijn

De Zwaan

gisteren 27-4-2012 gegeten om het weekend in te luiden met een lekker gevoel. Dat is helaas niet gelukt. Mooie locatie aan zee, maar vergane glorie. Het rook heel muf en constateerden dat de vloeren bedekt met zeil, kapot was. Obers lopen met vieze versleten pantalons rond komen en amper aan tafel. Prijs/kwaliteit niet in verhouding, voor zo'n restaurant...

Slecht 2012-04-28 door buismus

Eeterij Neefies

Knus en gezellig restaurant...grote porties goed eten, supermalse entrecote olala...en dan het toetje...vanilleijs; nog nooit zo'n lekker ijs geproefd...voor herhaling vatbaar

Uitstekend 2012-04-20 door ahi