Amerikaans (1)
Epe (27)
Meer...41 niet getoond.Restaurants in Kampen - Frans
Sorteren op:
Kampen
Kampen biedt 25 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Internationaal en Chinees-Indisch.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Kampen? De populaire restaurants in deze maand zijn De Bottermarck, Wok-Inn en Restaurant de Vijfsprong Eten & Drinken.
- Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli - De Ouzerie - Utrecht
Onbeperkt tapas en mezedes voor €18,50 p.p. - geldig op di & wo naast de gewone kaart - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni
Recente meningen van restaurants in Kampen
The Peppermill
Een gezellig modern restaurant. Wanneer je geluk hebt zit je beneden en kun je naar buiten kijken. Dat kan boven niet. Het personeel is vriendelijk en heeft kennis van de producten. Het eten is smakelijk en warm. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Goed 2012-05-19 door qwer
De Bottermarck
Geweldig gegeten bij de Bottermarck in Kampen. Ter kennismaking een extra proeverij gekregen van de zaak. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor iedereen.
Uitstekend 2012-05-13 door Jaccobroek
Binnen Eten en Drinken 2
We hadden ons veel voorgesteld van een feestelijke maaltijd met 30 vrienden. Maar wat we hadden afgesproken is maar zeer ten dele gehonoreerd (tóch pastasalades!), het buffet werd neergezet zonder enige toelichting en de bediening liet ons grotendeels aan ons lot over. Geen gastvrij onthaal voor onze gasten. Het eten was redelijk maar niet heel bijzonder. Ze wilden er niet...
Matig 2012-05-04 door anneke duine
De Bottermarck
(Jonge) Dame in de bediening kon wat beter , vooral gelet op het niveau wat ze na streven. Al vind ik het de fout van de leiding die moet haar beter instrueren . Maar eten was Top.
Goed 2012-04-17 door Theoeva100
De Bottermarck
Prima gegeten, vijfgangenmenu, de mostertsoep was geweldig. De bediening goed, een lid van de bediening nog wat onervaren. Goede sfeer
Uitstekend 2012-04-08 door koendersj