Brasserie (1)
Linschoten (2)
Loenen a/d Vecht (6)
Loosdrecht (24)
Meer...26 niet getoond.Kamerik
Kamerik biedt 2 restaurants.
“Lekkerste pizza van Kamerik”
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - Graven Molen - Amsterdam
Tapas Hapas menu - 7 Tapas Hapas met Prosecco voor €22,50 p.p - geldig van di t/m zaterdag tot 31 december - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in Kamerik
Kameryck
Leuk restaurant in de Polder, we zijn geweest bij Kamerijck klassiek en dat is echt een aanrader! het eten was goed, de bediening meer dan goed (mijn vrouw ging even weg om borstvoeding te geven en voor haar werd nog even tussendoor een hoofdgerecht gemaakt - was toch een diner voor 300 man dus de flexibiliteit is geweldig!). En dan...
Uitstekend 2011-08-31 door royvkeulen
Kameryck
Mooie Szechuan salade gegeten in dit mooie ruime restaurant. Attente en adequate bediening. En dat alles midden in de polder!
Goed 2010-08-03 door gamba
Kameryck
Vorige week zondag heerlijk gegeten. Mooi plekje op het terras aan het water. Met op de achtergrond de ondergaande zon een prachtig uitzicht!
Uitstekend 2010-07-27 door Gerritdeboer
Kameryck
vorige week gegeten met een collega in Kamerik. Vriendelijke en vrolijke meid in de bediening. Het eten was zeer matig, het vlees was doorgebakken terwijl we om medium hadden gevraagd. Friet 2 keer terug gestuurd omdat het niet was gaar was. De prijzen zijn helemaal uit balans, voor een matig stukje vlees kun je geen 27.50 vragen. Er zat een...
Matig 2010-07-17 door elpatron
Eeterij de Herberg
Op zondag 25 april hier geluncht. Gewoon een lekker broodje op het zonovergoten heerlijke terras. Het broodje smaakte goed en de producten waren vers. Een leuke stop tijdens het fietsen. Aan te bevelen. Prima bediending door een zeer jonge dame die heel erg haar best deed. Complimentje.
Goed 2010-04-28 door rondeloos