Frans (1)
Hollands (2)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Regionaal (1)
Haarle (3)
Hall (1)
Meer...33 niet getoond
Joppe
Joppe biedt 3 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Regionaal en Pannenkoeken / Poffertjes.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Joppe? De populaire restaurants in deze maand zijn Het Bosrestaurant Joppe, De Zevensprong en 't Joppe.
- Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag - Het Geheim van Wieringen
Betaalbaar dineren na dure decembermaand - in januari & februari 5 gangen Geheim menu voor €25,- / 6 gangen voor €35,
Recente meningen van restaurants in Joppe
De Zevensprong
Dit is niet voor een ster, maar gewoon lekker eten voor een redelijke prijs, met zeer vriendelijke bediening
Goed 2012-01-05 door Schollevaer
Het Bosrestaurant Joppe
Laatst heerlijk geluncht. We hadden een broodje carpaccio besteld en een tosti boswachter. Wat smaakte dat goed! Ook heerlijk gezeten, goede sfeer en leuke bediening. Ze hebben er echt een mooi, gezellig restaurant met frisse uitstraling van gemaakt. Wij gaan er zeker nog eens heen. Is het niet voor de lunch dan wel voor diner want daar zijn we...
Uitstekend 2011-11-01 door Sjaterdoef
Het Bosrestaurant Joppe
Vrijdag 29-10-2011 met z'n 4en genoten van het Stentor lezersmenu. Amuse: rilette van eendenborst met gelei van port+ stokbrood en boter; voorgerecht van 6 hapjes waarvan 3 in glaasje en 3 op schoteltje op een plank gezet zeer smaakvol ( men noemde dit "boswandeling"een proeverij van wilde voorgerechtjes) en daarna "Joppe pannetje" een stoofpot van hert met grote friet...
Goed 2011-10-29 door stout
Het Bosrestaurant Joppe
Op een zwoele zomeravond hebben we gegeten in de tuin onder een oude kastanjeboom. Super. Het eten was heerlijk,vooral het voorgerecht de boswandeling (eigenlijk 6 voorgerechtjes) vond ik bijzonder. De bediening was erg vriendelijk. Het was een avond waarop je "uit" was, maar je toch erg "thuis" voelde.
Uitstekend 2011-09-26 door karinkreeft
Het Bosrestaurant Joppe
Uitnodigd door anderen om hier voor mijn verjaardag een hapje te gaan eten. Wat een heerlijke avond hebben we gehad. De sfeer is lekker ongedwongen, de bediening zeer vriendelijke en attent en het eten was uitstekend. Ik heb genoten van een voorgerecht dat bestond uit 6 kleine gerechtjes (geloof dat ze dat de boswandeling noemen) en daarna een perfect bereide...
Uitstekend 2011-09-24 door KvO