Restaurants in IJsselstein

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in IJsselstein. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in IJsselstein. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

IJsselstein

IJsselstein biedt 16 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in IJsselstein? De populaire restaurants in deze maand zijn Marnemoende, Restaurant de Vierde Generatie en Restaurant Rood.

refresh Top 10

Video van een restaurant in en om IJsselstein

Restaurant video van Looks

Recente meningen van restaurants in IJsselstein

Brasserie 1560

Wij zijn hier geweest voor een High Tea! Deze was reuze lekker en ik zou er best nog eens naar toe willen om te kijken hoe het diner er is. 1 minpunt, ze mogen wel iets meer de puntjes op de i zetten door ervoor te zorgen dat het servies wat ze uitzetten er beter uitziet, van de 5 bordjes...

Goed 2012-05-22 door M4rijke

Brasserie 1560

Lekker eten.. sate v de haas was erg mals. Gezellige sfeer. Je kan ook halve gerechten nemen voor ongeveer 9 euro.. Erg leuk! bediening weet van wanten.

Goed 2012-05-11 door nathalie6

De Lakei

Het personeel is tegenwoordig wel aardiger en ze werken hard. Jammer dat hun werkgever zo bot is.. Iemand op z'n donder geven waar klanten bij zijn,dat doe je gewoon niet,zoalzo uit fatsoen niet. Hij mag ook een les in Socialiteit krijgen..

Redelijk 2012-04-30 door makan79

Marnemoende

Keuze kaart is gering. Geen goedkoop restaurant en kwaliteit is niet hoogstaand. Voorgerecht Ravioli was matig, in twee van de 3 envelopjes zaten een paar blokjes bietjes in de ander een heel klein stukje kaas. Heilbot was erg flauw. Zal niet snel iemand hier naar toe. Bediening was erg vriendelijk en goed.

Redelijk 2012-04-20 door Mowiho

Marnemoende

Zijn hier terecht gekomen via Groupon. Wauw, wat een mooie zaak op een prachtige locatie. De keuken en bediening zijn van zelfde hoge kwaliteit. Ook met groupon menu kregen we de volledige aandacht en service. Daar kunnen anderen nog wat van leren. Niet erg goedkoop maar zeer de moeite waard voor een bijzondere avond!

Uitstekend 2012-04-19 door Proever25744