IJmuiden

IJmuiden biedt 42 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Vis.

Zoek je een veel bekeken restaurant in IJmuiden? De populaire restaurants in deze maand zijn Loeca, Augusta en Kop van de Haven.

refresh Top 10

“De lekkerste Thaise restaurants van IJmuiden”

Video van een restaurant in en om IJmuiden

Restaurant video van Namaskar

Recente meningen van restaurants in IJmuiden

De Meerplaats

Het eten hier is altijd vers en lekker bereid. De bediening is steeds hartelijk tegen ons en werkt bovendien adequaat. Redelijke prijs, maar moet niet duurder worden. Vaak veel gasten en dat is een goed teken. Kom zeker terug.

Goed 2012-02-08 door rbpmusic

Rhodos

2 keer bedonderd in grieks restaurant Rhodos in Ijmuiden. We bestelden 1 liter maphrodaphne (portwijn)en kregen maar 0,6 liter Ik gaf dit aan en werd niet geloofd. Kreeg toch uiteindelijk een heel klein beetje maar dit was geen maphrodaphne maar Imiglios een licht wijntje. Het was pure opzet om ons te bedonderen. Er werd ook grieks gepraat waar ik bij was. Wij komen hier nooit meer....

Matig 2012-01-25 door rkolster

Loeca

Gisteravond met z'n 3en uitstekend gegeten. De bediening was keurig (werd een duidelijke uitleg gegeven wat betreft de kaart), en het eten was uitstekend. Al met al een heerlijk avondje uiteten. Loeca's bedankt! Groetjes, Stephanie

Uitstekend 2012-01-23 door SGeertsma

Da Maurizio

Uitstekende kaart, geweldig eten. Prijs-kwaliteit is perfect.

Uitstekend 2012-01-23 door snotdolf

Parilla Grande

Leuk aangekleed restaurant met vriendelijke bediening. Het eten is helaas niet zo. Argentijns stukje vlees zou medium moeten zijn, maar is te rare. Daarnaast enorme hoeveelheid ietwat aangebakken maar vooral rauwe stukken ui. Gepofte aardappel is erg droog en vlees niet heel bijzonder. Huiswijn wel erg licht. Toetje weer lekker.

Redelijk 2012-01-22 door peter8