Algemeen (1)
Uitgeest (9)
Velsen (3)
Meer...8 niet getoond
IJmuiden
IJmuiden biedt 42 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Hollands en Vis.
Zoek je een veel bekeken restaurant in IJmuiden? De populaire restaurants in deze maand zijn Loeca, Augusta en Kop van de Haven.
“De lekkerste Thaise restaurants van IJmuiden”
- Rokkaa
Korting - 15% korting op de gehele rekening - geldig van maandag t/m donderdag. - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari
Recente meningen van restaurants in IJmuiden
De Meerplaats
Het eten hier is altijd vers en lekker bereid. De bediening is steeds hartelijk tegen ons en werkt bovendien adequaat. Redelijke prijs, maar moet niet duurder worden. Vaak veel gasten en dat is een goed teken. Kom zeker terug.
Goed 2012-02-08 door rbpmusic
Rhodos
2 keer bedonderd in grieks restaurant Rhodos in Ijmuiden. We bestelden 1 liter maphrodaphne (portwijn)en kregen maar 0,6 liter Ik gaf dit aan en werd niet geloofd. Kreeg toch uiteindelijk een heel klein beetje maar dit was geen maphrodaphne maar Imiglios een licht wijntje. Het was pure opzet om ons te bedonderen. Er werd ook grieks gepraat waar ik bij was. Wij komen hier nooit meer....
Matig 2012-01-25 door rkolster
Loeca
Gisteravond met z'n 3en uitstekend gegeten. De bediening was keurig (werd een duidelijke uitleg gegeven wat betreft de kaart), en het eten was uitstekend. Al met al een heerlijk avondje uiteten. Loeca's bedankt! Groetjes, Stephanie
Uitstekend 2012-01-23 door SGeertsma
Da Maurizio
Uitstekende kaart, geweldig eten. Prijs-kwaliteit is perfect.
Uitstekend 2012-01-23 door snotdolf
Parilla Grande
Leuk aangekleed restaurant met vriendelijke bediening. Het eten is helaas niet zo. Argentijns stukje vlees zou medium moeten zijn, maar is te rare. Daarnaast enorme hoeveelheid ietwat aangebakken maar vooral rauwe stukken ui. Gepofte aardappel is erg droog en vlees niet heel bijzonder. Huiswijn wel erg licht. Toetje weer lekker.
Redelijk 2012-01-22 door peter8