Algemeen (1)
Krommenie (6)
Overveen (15)
Santpoort (9)
Meer...13 niet getoond.IJmuiden
IJmuiden biedt 41 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Vis en Hollands.
Zoek je een veel bekeken restaurant in IJmuiden? De populaire restaurants in deze maand zijn Restaurant IJmuiden aan Zee, Kop van de Haven en De Meerplaats.
“De lekkerste Thaise restaurants van IJmuiden”
- Axum - Amsterdam
3 gangen keuze menu - voor €21,- ip.v. €27,50 incl. een gratis potje Ethiopische koffie of thee - geldig t/m 31 december - El Olivo - Utrecht
Reserveer direct en krijg 20% kennismakingskorting op de rekening op zondag, maandag, dinsdag & woensdag - Restaurant C'est Ca - Den Haag
Op dinsdag serveren we een menu Table d'hote - €24,50 p.p. - geldig t/m 4 sept
Recente meningen van restaurants in IJmuiden
De Meerplaats
Genoten van het 4-gangen verrassingmenu. Heerlijke gerechten en vis zoals vis behoort te zijn. Niet zwemmend in herriesauzen, maar puur. Naast het menu een prima wijnarrangement en daarbovenop de vriendelijke en vakkundige bediening. Kortom, een perfecte avond en een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.
Uitstekend 2012-05-20 door marybelle
IJmond
Vandaag (20 mei 2012) weer heerlijk gegeten. Mijn vrouw en ik moeten er een stukje voor rijden, maar gezien de uitstekende kwaliteit-prijsverhouding is dat altijd weer de moeite waard. Ruud met zijn personeel weet een heerlijk ontspannen sfeer te creƫren, waarin iedereen zich thuis voelt. Wij willen nog jaren komen en genieten.
Uitstekend 2012-05-20 door ANonner
Minato Mirai
Voor het eerst dat ik een recensie over een restaurant plaats, omdat dit gewoon zo erg tegen viel dat ik er mensen voor wil waarschuwen. Het is duur, smaakloos en ze zijn niet klantvriendelijk. Het duurde tevens allemaal erg lang.
Slecht 2012-05-19 door SuusSuus
Zilt aan Zee
Snelle aardige bediening, blauwe spa in plaats van kraanwater geen bezwaar ,mensen die daar een probleem van maken weten absoluut niet wat de onkosten van een ondernemer met personeel zijn.Eten ook zeer goed!!!
Uitstekend 2012-05-18 door kajos
Zilt aan Zee
Teleurstellend! Prijzig en als je dan 1,50 euro voor 2 mini stukjes brood extra moet betalen (bij een salade nota bene!) dan vind ik dat te idioot. Heb ik ook aangegeven maar ja.. daar ging het aardige meisje van de bediening niet over..
Matig 2012-05-01 door samsam1976