Argentijns (1)
Kortenhoef (6)
Lage Vuursche (8)
Laren (17)
Meer...10 niet getoond.Huizen
Huizen biedt 32 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Italiaans.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Huizen? De populaire restaurants in deze maand zijn Dickens Pannenkoekenrestaurant, Tjoe Tjoe Mas en De Haven van Huizen.
- Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Nevy - Amsterdam
Special Sunday lunch - 3-gangen menu met speciaal geselecteerde wijnen - €39,50 p.p. - elke zondag tussen 13:00 & 16:00 - Vis & Ko - Haarlem
Familielunch op zondag - speciale all in lunch - €49,50 p.p. - geldig van 29 apr t/m 8 juli
Recente meningen van restaurants in Huizen
Anemos
Goed eten voor een redelijke prijs. Leuke sfeer, bijzonder goede bediening. Makkelijk parkeren voor de deur, en nog even wandelen langs het gooimeer.
Goed 2012-05-26 door natalie2
Hokkaido
Wij hebben hier héérlijk gegeten! Echt een aanrader! Zeer vriendelijke bediening, alles keurig netjes en schoon, voortreffelijk eten, betaalbaar en niet te massaal. Echt een plek waar wij vaker langs zullen komen!
Uitstekend 2012-05-25 door druiveke13
Dickens Pannenkoekenrestaurant
Wat ontzettend jammer dat niet is gekozen voor een ambachtelijke wijze van pannenkoeken bakken. Met smakeloze 'fabriekspannenkoeken' gaat dit restaurant het naar onze mening echt niet redden in Huizen! Belachelijk ook om de spekpannenkoek te serveren met losse spek op de pannenkoek! Wij menen dat er zeker behoefte is aan een pannenkoekenrestaurant in Huizen en wat ons betreft is het...
Slecht 2012-05-20 door Iris2002
De Haven van Huizen
heerlijk met een vriend wezen eten gister avond, hebben echt een geweldige avond gehad. we hadden een knuf tafeltje dicht bij de verhoging. vooraf hadden we brood met smeersels, daarna de slakjes en daarna asperges met ham. als nagerecht hebben we een proeverij genomen. alle gerechte waren uitstekend qua smaak en werden niet te snel of te langzaam achter elkaar...
Uitstekend 2012-05-19 door teuntje49
Gooische Wok
Met Hemelvaartsdag hier gegeten. Het was super druk en toch kreeg je je eten perfect gewokt in no-time aan tafel!! Het nieuwe "knijpertjes systeem" werkt prima! Je hoeft niet te wachten (al is dat wel heel leuk om te zien hoe je eten wordt klaargemaakt) maar kunt je bord met knijper met tafelnummer afgeven en even later wordt je eten...
Uitstekend 2012-05-18 door AliceM