Biologisch (1)
Briltil (1)
Buitenpost (4)
Damwoude (1)
Dokkum (18)
Dokkumer Nieuwe Zijlen (1)
Drogeham (1)
Haren (17)
Harkema (2)
Meer...41 niet getoond
Houwerzijl
Houwerzijl biedt 1 restaurants.
- La Passione
korting - kom tussen 17:00 en 18:00 en betaal €24,50 ipv €29,50 voor een 3 gangen menu. - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari
Recente meningen van restaurants in Houwerzijl
De Theefabriek
Heerlijk vers, en je krijgt heel veel voor je geld. Zoals een High Tea moet zijn. Soms helaas echter wat chaotisch als het druk is, zelfs wanneer je gewoon hebt gereserveerd! Verder super.
Goed 2011-08-11 door T050
De Theefabriek
Het was te druk om plaats te nemen terwijl er het halve uur dat we er doorbrachten 3 lege gereserveerde tafels waren. In dat half uur hadden wij onze thee wel op gehad. Als je bij een concept als dat van de theefabriek op deze manier blijft werken, is het gevaar dat men ten onder gaat aan het eigen succes....
Matig 2011-07-24 door Proever30719
De Theefabriek
Zeer groot assortiment thee; ook veel kennis bij de medewerkers. Tevens is (tegen betaling) het theemuseum te bezoeken; heb er zeker iets van geleerd. Ben hier twee keer geweest; de ene keer was het fantastisch, de andere keer waren de hartige pofferts en de lemoncurd op. Dat vond ik, zeker in de ochtend, wel een minpuntje. Gerechten zijn goed en smaakvol.
Goed 2010-07-25 door Mjammie
De Theefabriek
Gisteren bij de Theefabriek geweest. Heerlijk geluncht. De scones waren heerlijk en ik ben helemaal weg van de lemoncustard. In de theewinkel zijn wel 400 soorten thee te vinden. Een walhala voor de theeliefhebber
Goed 2009-06-12 door DB
De Theefabriek
Al jaren kopen we hier onze thee (ook via de uitmuntende postorder), maar ook als restaurant zijn onze ervaringen zonder uitzondering positief. De lunches zijn zeer smaakvol, met authentieke producten als Groninger leverworst. De high teas zijn inderdaad zeer aan te raden, maar voor wie de tijd heeft: reserveer dan voor een Torenhoge Thee - een zeer uitgebreide high tea...
Uitstekend 2008-08-02 door Proever79075