Houten

Houten biedt 26 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Eetcafé en Mediterraan.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Houten? De populaire restaurants in deze maand zijn Brasserie &ZO, Coco Pazzo en Kasteel Heemstede.

refresh Top 10

“De beste Japanners van Houten”

1. 1. Yakimono

Video van een restaurant in en om Houten

Restaurant video van BIHP

Recente meningen van restaurants in Houten

Brasserie &ZO

Totaal niet eens met proever 65m, dus gewoon gaan en zelf proberen mensen. Wij hebben hier TOP gegeten vanavond en dit is zeker niet 13 in een dozijn. Een klacht als: vis misschien niet vers zou ik rechtstreeks bij de kok laten komen proever 65! Prima stel ook die de tent runt. Attent als het nodig is en niet continu aanwezig om te...

Uitstekend 2012-02-04 door noortje53

Brasserie &ZO

In één woord: SUPER! Ruime opstelling van de tafels en een correct, enthousiast en jong team. Wij gingen voor het verrassingsmenu en 't was heerlijk. Vooral het dessert was een feestje voor de mond! Huiswijn, zowel wit als rood, erg goed. De gerechten zijn zeker NIET 13 in een dozijn maar juist bijzonder. Zeker een aanrader!

Uitstekend 2012-01-30 door casameekers

Opoe Spronk

In december hier gegeten met 6 personen, even gewacht met mijn reactie anders was ik in de emotie geschoten. Opmerking van de bediening nadat we tevergeefs haaden gewacht op nog wat ekstra frietjes bij het hoofdgerecht, was, op te luide toon "Ja de keuken is niet ingesteld op voor 30 personen patat bakken. Deze serveerster heeft het echt niet begrepen...

Matig 2012-01-25 door roosterman

De Engel

Gezellige uitstraling ! Echt een avond uit . trendy kleurrijke inrichting die past in de huidige tijd. De kaart is erg origineel . Een Proeverij met heerlijke gerechten voor 28 ,-. Dit is dan 3 gangen maar bijv. 4 of 5 gangen kan ook . Vergeet de kalfscarpaccio niet ! Hier kom ik retour .

Uitstekend 2012-01-18 door Helenee

Brasserie &ZO

Verrassend goed gegeten! Mooi restaurant, zeer vriendelijke bediening en fraai opgemaakte borden met uitstekende smaak. Prijs alleszins redelijk. Aanrader!

Uitstekend 2012-01-14 door Peter_Houten