Restaurants in Horst

Sorteren op: Naam | Straat | Wijk/Plaats | Foto's | Menukaart | Aanbieding | Gemiddelde prijs | Cijfer eten

7.9

Tin Sun

Chinees
Wilhelminaplein 2

Horst

Horst biedt 12 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Frans en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Horst? De populaire restaurants in deze maand zijn La Rondine, Lunchroom Terlago en Blok 10.

Video van een restaurant in en om Horst

Restaurant video van Bariloche

Recente meningen van restaurants in Horst

Het Maasdal

Geweldig goed en gezellig gegeten! Heerlijk bij de open haard...zicht op het water. We hadden beide een 4 gangen verrassingsmenu genomen en we zaten VOOR het hoofdgerecht al bijna vol. Het hoofdgerecht sloeg alles, flinke portie vlees bij mijn partner op het bord en een groot stuk zeewolf bij mij. Er lag sla bij, roerbakgroente en toen nog een schaal met...

Uitstekend 2012-04-26 door boeiend

Blok 10

Boven verwachting gegeten, 4 gangen surprise menu. Origineel en dagverse produkten. Bediening was attent en vriendelijk. Inrichting erg mooi. Ben verrast

Uitstekend 2012-03-08 door proever19009

de Peelparel

Hebben hier voor de 1e keer gegeten maar gaan zeker nog eens terug. Prima prijs/kwaliteit verhouding. De kaart heeft voldoende keuzemogelijkheden en de bediening was goed. Behalve dat het eten heerlijk was zag het er ook erg leuk uit en de porties waren niet te groot en niet te klein. Ook de inrichting was knus en gezellig en deed denken...

Goed 2012-03-05 door henny3

Chitanie Dennis

Het concept is goed voor weinig. Binnen deze formule krijg je veel waar voor je geld. Het restaurant zorgt naast mooie en lekkere gerechten voor gastvrijheid en een sfeervolle ambiance. Ik kom zeker terug.

Uitstekend 2011-11-27 door Clemens66

Blok 10

Hippe tent, meer grand cafe dan restaurant, waar de Horstse jeugd elkaar weet te vinden op vrijdagavond. Bediening is vriendelijk maar niet erg professioneel, ga geen moeilijke vragen stellen over wijn enzo, het zijn charmante bardames. Eten was zeker niet slecht, prima prijskwaliteitverhouding. Als je niet al te hoge verwachtingen hebt kun je hier prima eten.

Redelijk 2011-11-17 door Proever64113