Hoogvliet

Hoogvliet biedt 7 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Italiaans en Chinees.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoogvliet? De populaire restaurants in deze maand zijn La Cocotte, Gouden Kroon en Sense of China.

Video van een restaurant in en om Hoogvliet

Restaurant video van Woo-Ping

Recente meningen van restaurants in Hoogvliet

Gouden Kroon

Ouderwetse Chinees met perfect eten!

Uitstekend 2012-01-31 door marijke1234

Sense of China

Wij eten hier regelmatig in het weekend als we geen zin hebben om te koken. De prijs - kwaliteit is hier prima, het eten is gevarieerd en voldoende en het personeel vriendelijk. Geen superluxe restaurant verwachten, gewoon een buffet restaurant met goed eten en alles inclusief, dus je weet welke rekening je kunt verwachten (ERG FIJN, zeker met meerdere mensen!!)

Goed 2012-01-16 door charitavdb

La Cocotte

Het was een tijd geleden,dat we bij La Cocotte van Aldert Bergwerff waren.Het zit op een industrieterrein,maar het pand valt direkt op, met een ruime parkeerplaats.De hernieuwde kennismaking was een prettige verrassing.Leuke ambiance met een uitgebreide menukaart.Het Brasserie menu voor mevrouw was geweldig.Smaakvol en ruim voldoende.Ook de gerechten voor meneer waren prima in orde,Bediening is uiterst vriendelijk en attent.Met voldoening...

Uitstekend 2012-01-15 door hans lekkerbek

Brasserie Me Moeder

Een leuk Eetcafé, Brasserie no nonsens, dus voor de normale mensen .

Goed 2011-11-18 door freddie13

La Cocotte

We hebben heerlijk gegeten bij La Cocotte. Het was een feestje voor de smaakpapillen. We komen er graag nog eens.

Uitstekend 2011-10-19 door bpoort