Restaurants in Hoogezand

Selecteer restaurant op de plattgrond voor meer informatie

De rode pinnetjes op de stadskaart vertegenwoordigen restaurants in Hoogezand. Er zijn tot 150 restaurants zichtbaar op de plattegrond.
Dit zijn natuurlijk de best beoordeelde restaurants in Hoogezand. Zo kun je dus eenvoudig
de lekkerste restaurants bij jou in de omgeving vinden!

Hoogezand

Hoogezand biedt 11 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Italiaans, Chinees en Internationaal.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoogezand? De populaire restaurants in deze maand zijn Alle Hens!, Erasmus Grillroom en L'Aragosta.

refresh Top 10

“Lekkerste pizza van Hoogezand”

Video van een restaurant in en om Hoogezand

Restaurant video van San Siro

Recente meningen van restaurants in Hoogezand

Erasmus Grillroom

Het eten was ontzettend lekker! Het kan gewoon niet beter, en het lekkerst vind ik eigenlijk de sparibs. Erasmus is gewoon mijn nummer 1.#

Uitstekend 2012-05-02 door Kelly5868

Rose Garden

Een aantal keren hier aan het wokken geweest. Bereiding is goed en zeer vriendelijk personeel. Keuze is niet al te groot en warm buffet wordt niet altijd even snel bijgevult. Met name de sateh is vaak niet (meer) aanwezig. In de zaal ruikt het wat muf. Kwaliteit van het eten is goed en het is er schoon.

Goed 2012-03-05 door Skylge

King Garden

Wij halen hier regelmatig chinees. Smaakt goed, nooit ziek van geworden en snel klaar.

Goed 2012-02-03 door Proever44185

L'Aragosta

Regelmatig hier pizza en pasta gehaald. Helaas hebben ze de laatste twee keer bijna de helft van de ingredienten weggelaten (waar je thuis dus achter komt) en waardoor het nergens meer naar smaakt. Nu dit twee keer is voorgekomen niet weer heen gegaan.

Matig 2010-09-17 door proever720615

Oriental Delight

een aantal keren eten gehaald, zeer vriendelijk personeel en super kwaliteit eten, een aanrader

Uitstekend 2010-01-06 door xxxx