Bistro (1)
Internationaal (2)
Italiaans (1)
Koken aan tafel (1)
Mediterraan (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Hoenderloo (6)
Hoog Soeren (5)
Meer...25 niet getoond
Hoog Soeren
Hoog Soeren biedt 5 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoog Soeren? De populaire restaurants in deze maand zijn De Echoput, Het Jachthuis en Berg & Dal.
“Mooiste plekjes van Hoog Soeren”
- 1. De Echoput
- 2. HoogHeid
- 3. Het Jachthuis
- 4. Hoog Soeren
- 5. Berg & Dal
- Delftsche Wens
Speciaal menu - alleen geldig voor 18.30uur - 3 gangen keuzemenu voor €24,50 di t/m za 50% korting op het tweede menu - Da Sebastiano
Korting - Bij de combinatie hoofdgerecht / nagerecht een voorgerecht naar keuze gratis - geldig van vrijdag t/m zondag - Restaurant Vis aan de Maas
Korting - 15% korting op de rekening (ex. dranken) als u via IENS reserveert - geldig op wo & do t/m 7 maart
Recente meningen van restaurants in Hoog Soeren
De Echoput
Als er wild is, wordt er wild geserveerd (en alleen dan ook wild, zoals wij ondervonden). Vreemd voor een ster-restaurant. Keuken niet uitzonderlijk; zeker in vergelijking met andere restaurants in Apeldoorn e.o. Tussen 2e en hoofdgerecht n.b. 1 uur wachten! Zakelijke inrichting; redelijk kil te noemen als men de 'oude Echoput' van weleer nog weet te herinneren (past dit...
Matig 2012-01-12 door Billnam
De Echoput
Ervaring van gisteravond: om19.00 binnen, bestelden wildmenu,4 gangen. Er ging het een en ander mis, zo kregen we de patrijs geserveerd ipv de wildbouillon. Dat werd hersteld. Echt erg was de enorme traagheid: alles verliep traag, een uur wachten tussen het voorgerecht en de bouillon en daarna nog eens een uur wachten op het hoofdgerecht. Naast ons zat een stel...
Redelijk 2012-01-05 door Vanderstarre
Berg & Dal
Wat 'n verschil in ervaring en belevenis. Vorige maand bij Berg en Dal mijn verjaardag gevierd. Reden voldoende om voor zowel Kerstavond als eerste Kerstdag uit Den Haag over te komen. In een zeer aangename Kerstsfeer werden voortreffelijke gerechten (vis, vlees en wild) opgediend door een zeer vriendelijke bediening Wij komen hier absoluut terug.
Uitstekend 2011-12-27 door smulpapen
De Echoput
Een feestje om mee te maken leuke jonge gezellige bediening met verstand van het voorschotelen van heerlijke wildgerechten die in opmaak en smaak van de borden knallen!
Uitstekend 2011-12-11 door remko12
De Echoput
Helaas was er deze dag (maandag) geen lunch in het restaurant (waar wij ons op hadden verheugd) dus mochten wij plaats nemen in de bistro. Wij hebben daar een salade en hamburger gegeten waarbij wij een glas huiswijn wilde bestellen maar helaas was deze niet op voorraad...? Er was wél een keuze uit wijnen die al open waren... Beetje vreemd...
Redelijk 2011-11-22 door Ol en Fren