Hoofddorp

Hoofddorp biedt 56 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Frans en Hollands.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoofddorp? De populaire restaurants in deze maand zijn Vork & Mes, Trattoria Buoni Amici en Toko Anak Blitar.

Video van een restaurant in en om Hoofddorp

Restaurant video van Eau de Vie

Recente meningen van restaurants in Hoofddorp

Hotel restaurant De Beurs

Gisteravond hier gegeten met een groep voor het Griekse buffet, eerst wilde ik een drankje doen op het terras en wilde graag de wijnkaart zien, dat was een rare vraag, want de ober wist mij meteen te melden dat alle wijnen van de wereld een chardonnay zou zijn..... Ik heb nog nooit, maar dan ook nog nooit zo'n onzin gehoord...

Slecht 2012-05-25 door Angeles

Hotel restaurant De Beurs

We waren daar voor het Grieks buffet. Als je dan het buffet voor zo'n lage prijs aanbiedt, moet je wel drankomzet maken. Nou daar had de bediening niet veel kaas van gegeten. Je moest schooien om een drankje. Daar kwam bij dat de bediening uiterst ongemotiveerd en onbeschoft tegen ons deed. Incluis de floormanagerachtige dame achter de kassa. Wat een...

Slecht 2012-05-25 door karin12345678

Restaurant Long Island

locatie sfeervol en top zo aan het water. Leuk menu zeker met lunch smakelijk. Bediening niet altijd even veel aandacht zeker bij ontvangst en vertrek verbeterpunt. Prijs/kwaliteit matig.

Redelijk 2012-05-22 door marian1965

Bistro Pimpernel

Echte bistro, pure gerechten zonder veel poespas. Absoluut heerlijke gerechten met complete garnituren. Gezellige entourage en vriendelijke bediening. Kortom de moeite waard!

Goed 2012-05-22 door marian1965

WOODSTONE Pizza and Wine

Inrichting leuk met hoog en lage zit. Hierdoor gezellige sfeer ondanks grootte restaurant. Leuk menu met orginele pizza's en pasta's, erg lekker gegeten en prima prijs/kwaliteitverhouding!

Goed 2012-05-22 door marian1965