Bbq, Grill (1)
Hollands (7)
Internationaal (7)
Italiaans (1)
Lunchroom (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (2)
Regionaal (1)
Epse (1)
Geesteren (gld) (2)
Meer...38 niet getoond
Holten
Holten biedt 18 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Frans, Hollands en Internationaal.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Holten? De populaire restaurants in deze maand zijn De Swarte Ruijter, Hoog Holten en De Holterberg.
“Beste bediening van Holten”
- 1. De Holterberg
- 8. De Biester
- 9. Gasterij de Kruidentuin
- 10. Vosman
- Pasta Genova
Februari aanbieding - ma t/m woe 3 gangen menu van de chef van €32,50 voor €27,50. - Het Geheim Van Edam
Speciaal 5 gangen menu - van 6 t/m 18 februari voor € 35,- produkten van Slagerij Waterlant's Weelde uit Oosthuizen - Hostellerie de Veenen
WINTERMENU - Hostellerie de Veenen serveert t/m 31 januari een 3 gangen menu voor €17,- geldig van maandag t/m zaterdag
Recente meningen van restaurants in Holten
De Swarte Ruijter
Lang geleden dat ik zo lekker gegeten heb! Bijna geen kritiek mogelijk deze avond. Alles perfect van garing en opmaak. Heerlijke wijnen en top bediening!
Uitstekend 2012-02-05 door Giel72
De Holterberg
Prima gegeten, warm ingericht en een vriendelijke bediening.
Uitstekend 2012-02-03 door Meghann
De Biester
Ze deden zelfs de openhaard aanmaken ,gezellig en de zelfgemaakte appeltaart is heerlijk en dan krijg je bij de koffie/thee ook nog een zelf gebakken mupkes ,zeker een bezoek waard na een heerlijke wandeling over de holterberg.
Uitstekend 2012-01-15 door math62
De Swarte Ruijter
"Op de rand van de top 100 van Nederland" lazen wij ergens dus zijn we dat maar eens gaan proeven. Goede ontvangst in een mooi pand, prachtig op de Holterberg gelegen. Ruime parkeermogelijkheid. Restaurant is kleiner dan verwacht, maar je hebt voldoende privacy. Mooie aankleding en fijne stoelen en banken. De minimum menuprijzen zijn hoger dan op deze site vermeld...
Goed 2012-01-08 door Tolletje_053
De Holterberg
Wij hebben onlangs een familie diner hier gehad. Wij hebben eerst een aperitief genomen rondom de open haard. Ondanks dat het heel druk was (zaterdagavond), kwamen de gerechten toch snel op tafel. De ontvangst en de bediening waren zeer vriendelijk. Heerlijk eten en een goede huiswijn. Een echte aanrader!
Uitstekend 2011-12-14 door tulip