Aziatisch (1)
Hollands (1)
Japans (1)
Kantonees (1)
Lunchroom (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
Sushi (1)
Kortenhoef (7)
Lage Vuursche (8)
Meer...14 niet getoond
Hollandsche Rading
Hollandsche Rading biedt 4 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Hollands, Aziatisch en Lunchroom.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hollandsche Rading? De populaire restaurants in deze maand zijn De Paddestoel, Café-Bistro De Egel en Memories of China.
“Lekker eten in Hollandsche Rading”
- 1. Memories of China
- 2. De Paddestoel
- 3. Café-Bistro De Egel
- 4. Perron Peet
- Vis & Ko
5 gangen Truffellunch met wijnen van Pio Cesare m.m.v. truffelkoning Fred de Leeuw voor €117,- op zondag 19 februari - Sucre by Peter Scholte
All inclusive - 4 gangen diner voor €75,- geldig op dinsdag, woensdag en donderdag t/m 28 februari - Magnolia
De heerlijke winterse woensdagen - elke woensdag 25% korting op de wijnkaart, de specialiteitenkaart en menu de luxe
Recente meningen van restaurants in Hollandsche Rading
Perron Peet
Kleine lunchroom, prima kwaliteit broodjes, heerlijke zelfgemaakte taarten brede keus
Goed 2012-02-05 door Djspang
Café-Bistro De Egel
De beste spare ribs die ik ooit gegeten heb! Wat een schitterend aquarium staat daar zeg
Goed 2012-01-23 door vretertje
De Paddestoel
Ik kan niet anders zeggen als zeer slecht. Zeer slecht behandelt. Onbeschofte eigenaar en het eten koud en vet. Service is nul wat ik toch wel zeer treurig vindt. Daarnaast vind ik een pannenkoek restaurant hoort kind vriendelijk te zijn en dat was het niet. Werd alleen maar gesnauwd. Absoluut geen aanrader.
Slecht 2012-01-05 door Bregje78
Perron Peet
Perron Peet ligt nabij het station van Hollandsche Rading en je kunt er prima terecht voor een kopje koffie, een broodje en andere kleine gerechten. Vooral de huisgemaakte taarten zijn voortreffelijk!!! Als we weer een wandeling lopen die hier in de buurt komt, gaan we zeker opnieuw langs.
Goed 2011-11-01 door Proever77918
Perron Peet
Gezellige kleine lunchroom met lekkere broodjes, heerlijke koffie en niet te vergeten huisgemaakte taarten. Goede ligging direct bij station Hollandsche Rading. Ze hebben er ook brood, melk en andere zaken die je misschien eens vergeet bij het boodschappen doen. De vlaamse frites zijn een traktatie!
Uitstekend 2011-11-01 door HRob