Dit zeggen de gasten over restaurants in Hoevelaken

The Old Peppermill

Hier opnieuw geweest. Op mijn vorige review stond iets over het weglaten van het lekkere brood. Dat is volgens de eigenaar een vergissing geweest. Dit keer werd wel brood geserveerd. voor het overige geldt nog steeds mijn vorige review.

Goed 2012-04-17 door cofra

De Foep

Top tent. Vriendelijk personeel, mooie open keuken, heerlijke menu's welke vaak veranderen. Kwaliteit van vlees en vis is uitstekend.

Uitstekend 2012-03-22 door marco14

The Old Peppermill

Prima steakhouse. Je voelt je er zeer welkom. Ondanks dat het afgeladen druk was was er niets aan te merken over de snelheid, de bediening en de kwaliteit van het eten. We waren met een groep van 10 personen en de gerechten kwamen tegelijk op tafel. Met wensen werd goed rekening gehouden. Ook kraanwater werd geserveerd. Voorheen werd brood met...

Goed 2012-03-11 door cofra

The Old Peppermill

We hadden gereserveerd via couverts.nl. De reservering bleek niet te zijn aangekomen (men werkte niet meer met couverts?), maar we kregen toch een heel leuk tafeltje toegewezen. Goede bediening, lekker eten, gewoon leuk restaurant!

Goed 2012-02-27 door JC_proef

The Old Peppermill

Heerlijk gegeten, kwaliteit is erg goed en ook de hoeveelheid geeft je waar voor je geld. De bediening is erg vriendelijk, hier gaan we zeker nog een keertje eten.

Uitstekend 2012-01-28 door jeffrey2

Eethuys 't (Bilderberg Hotel de Klepperman) Backhuys

Het restaurant zat deze zaterdagavond bijna vol. Hierdoor moesten we erg lang wachten voor we naar onze tafel werden gebracht, konden bestellen en tussen de gangen door. Het brood was niet goed afgebakken. De samenstelling van het 4-gangen diner was niet creatief. Voorgerecht bestond uit opgerolde kipfilet met wat sla, hoofdgerecht was een berg aardappelpuree met plakjes entrecote erop en...

Slecht 2012-01-22 door Cuisinier65

The Old Peppermill

Heerlijk om weer te eten bij THe Old Peppermill. Grootste kwaliteit in mijn ogen is het échte gastheerschap dat hier nog hoog in het vaandel staat. Gevarieerde kaart, betaalbaar en prima eten!

Uitstekend 2011-09-26 door willemijnsmiles

The Old Peppermill

The Old Peppermill is met recht TOP: Bijzonder klantvriendelijk, spontane bediening, ook als het druk is. Als gast ben je hier nog echt koning. Wij komen alleen al hierom zeer regelmatig bij TOP eten. Bovendien heeft men ook een gevarieerde kaart met voor ieder wat wils. Goede grill gerechten, regelmatig heerlijke seizoensgerechten buiten de kaart om. Knus en gezellig steakhouse...

Uitstekend 2011-09-15 door Fred67

De Foep

Niets bijzonders, gewoon een stukje vlees met patat en sla. zoals je die wel meer krijgt. wel even bellen voordat je gaat het zit altijd vol. Niet te duur, niet bijzonder

Redelijk 2011-08-14 door robertn

Grand Cafe de Haen

Matige bediening, wel vriendelijk, maar totaal niet servicegericht.

Matig 2011-08-04 door marco14

The Old Peppermill

Ten opzichte van andere restaurants in Amersfoort vind ik de prijzen aan de hoge kant. Het eten is goed, maar niet bijzonder: voor dit geld had ik beter verwacht.

Redelijk 2011-05-23 door gvandervoort

Eethuys 't (Bilderberg Hotel de Klepperman) Backhuys

Smaakvol en prima gegeten. Personeel erg vriendelijk. Twee avonden hier geweest. Beide avonden zat er zeer weinig tijd tussen de gangen, terwijl het erg rustig was.

Goed 2011-01-02 door eten1744

Eethuys 't (Bilderberg Hotel de Klepperman) Backhuys

Erg lekker gegeten, goede bediening, al met al top klasse

Uitstekend 2010-09-29 door Lynn09

De Foep

op 15 augustus 2010 op het terras gegeten. Bediening goed, maar weinig persoonlijke aandacht. Een beetje afstandelijk. De gerechten waren smakelijk. Ik beoordeel het als goed, maar zeker niet uitstekend.

Goed 2010-08-17 door cofra

De Foep

Leuk personeel, lekker eten, je zit er heerlijk op het terras.

Uitstekend 2010-08-08 door dino-x-love

De Foep

Een echt top restaurant heerlijk eten en een erg goede bediening. Echt nog mensen met hart voor de zaak en het product.

Uitstekend 2010-06-18 door Lammert

De Foep

300410 Prima Restaurant. Wij waren zeer tevreden, vooral het personeel is een mooi onderdeel van dit kwalitatief goede restaurant. Smaak en aandacht in de keuken alsmede een bijzonder gezellige sfeer zijn hier echt aanwezig. Toen we binnen kwamen was de begroeting bijzonder goed, alleen schrokken we dat wij dat er verder niemand was, de gastvrouw gaf aan de het zo...

Uitstekend 2010-05-05 door ProeverG

De Foep

Als eerste wil ik het personeel een compliment geven. Erg vriendelijk! Wij moesten, omdat het vol was, wat langer op een tafeltje wachten, maar konden met een drankje en een broodje van het huis rustig wachten. De varkenshaassate was heerlijk, en het is altijd leuk om een puntzak friet op tafel te krijgen:) Pluspunt, open keuken! Ook het blikje met...

Goed 2010-04-18 door lfransema

De Foep

Altijd een zeer goede kwaliteit, gevarieerd menu, goede wijnen, verrassend vegetarische gerechten, mogelijk om persoonlijke voorkeuren aan te geven, altijd goede en zeer vriendelijke bediening, gezellig omgeving, ook geschikt voor kleine kinderen (spelletjes aanwezig)

Uitstekend 2010-04-08 door jagerzwennis

The Old Peppermill

Weer uitstekend verzorgd allemaal. Kleine opmerking: bij The Old Pepper Mill plate was de kipfilet en de hamburger wat droog, maar dat is de volgende keer gewoon weer top.

Goed 2010-03-13 door cwindt

Hoevelaken

Hoevelaken biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bistro en Eetcafé.

Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoevelaken? De populaire restaurants in deze maand zijn The Old Peppermill, De Foep en Eethuys 't (Bilderberg Hotel de Klepperman) Backhuys.

Video van een restaurant in en om Hoevelaken

Restaurant video van Looks