Algemeen (1)
Hollands (2)
Internationaal (3)
Italiaans (1)
Lunchroom (1)
Pannenkoeken / Poffertjes (1)
In de buurt:
Hollandsche Rading (4)
Meer...28 niet getoond.Restaurants in Hoevelaken - Bistro
Sorteren op:
Hoevelaken
Hoevelaken biedt 8 restaurants. Veel voorkomende keukens zijn Internationaal, Bistro en Eetcafé.
Zoek je een veel bekeken restaurant in Hoevelaken? De populaire restaurants in deze maand zijn The Old Peppermill, De Foep en Eethuys 't (Bilderberg Hotel de Klepperman) Backhuys.
“Lekkerste pizza van Hoevelaken”
- Mi Fusion - Rotterdam
Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag - Restaurant Karakter - Rotterdam
Zondagse high-wine - €45,- p.p. incl. een glas biologische champagne twv €14,50 - vanaf 16:00 uur - geldig t/m 3 juni - Brazz - Vianen
Een feestelijk avondje uit - een 3-gangen chefs menu met verrassend aperitief - €49,- p.p. - geldig t/m 30 juli
Recente meningen van restaurants in Hoevelaken
The Old Peppermill
Hier opnieuw geweest. Op mijn vorige review stond iets over het weglaten van het lekkere brood. Dat is volgens de eigenaar een vergissing geweest. Dit keer werd wel brood geserveerd. voor het overige geldt nog steeds mijn vorige review.
Goed 2012-04-17 door cofra
De Foep
Top tent. Vriendelijk personeel, mooie open keuken, heerlijke menu's welke vaak veranderen. Kwaliteit van vlees en vis is uitstekend.
Uitstekend 2012-03-22 door marco14
The Old Peppermill
Prima steakhouse. Je voelt je er zeer welkom. Ondanks dat het afgeladen druk was was er niets aan te merken over de snelheid, de bediening en de kwaliteit van het eten. We waren met een groep van 10 personen en de gerechten kwamen tegelijk op tafel. Met wensen werd goed rekening gehouden. Ook kraanwater werd geserveerd. Voorheen werd brood met...
Goed 2012-03-11 door cofra
The Old Peppermill
We hadden gereserveerd via couverts.nl. De reservering bleek niet te zijn aangekomen (men werkte niet meer met couverts?), maar we kregen toch een heel leuk tafeltje toegewezen. Goede bediening, lekker eten, gewoon leuk restaurant!
Goed 2012-02-27 door JC_proef
The Old Peppermill
Heerlijk gegeten, kwaliteit is erg goed en ook de hoeveelheid geeft je waar voor je geld. De bediening is erg vriendelijk, hier gaan we zeker nog een keertje eten.
Uitstekend 2012-01-28 door jeffrey2